Ποδόσφαιρο

Παντζιαράς: «Ο Άρης μας κάνει χαρούμενους, εξαιρετική επιλογή ο Κουέστα»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Στο μυαλό μας ήταν η κακή 5ετία αλλά πιστεύω ότι ο πρόεδρος και όσοι είναι γύρω από την ομάδα έκαναν πολύ καλές μεταγραφές. Νομίζω ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία και όλα αυτά φαίνονται μέσα στο γήπεδο και κάνουν τον κόσμο πολύ χαρούμενο.

Για το τι του κάνει εντύπωση από τον φετινό Άρη είπε:

Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες αλλά αυτό που απομένει είναι να γίνουμε μία ομοιογένεια με ένα σύνολο καλών παικτών. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το παιχνίδι το πήρανε παίκτες που ήταν στον πάγκο αλλά έχουμε και παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αναπληρώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο προπονητής έχει την ευχέρεια να αναμορφώσει το πλάνο του. Όποτε είχαμε παίκτες από Ισπανία η ομάδα πήγαινε πολύ καλά και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Είναι ένας πολύ σωστός προπονητής, άξιος με εμπειρία. Είναι μία πολύ καλή συνταγή για να πάει η ομάδα μπροστά.

Για το αν του έκαναν εντύπωση κάποια παίκτες είπε:

Θα σταθώ περισσότερο στον τερματοφύλακα. Ειλικρινά βλέπω όλες τις κινήσεις του, είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας με πολύ καλά σωματικά προσόντα. Προβλέπει το παιχνίδι. Η παράδοση καλών τερματοφυλάκων στον Άρη συνεχίζεται και θέλουμε τερματοφύλακες και από τα σπλάχνα της ομάδας.

Για το ατύχημα που είχε τότε στον Άρη είπε:

Ήταν ένα παιχνίδι που παίζαμε με το Αιγάλεω ή με τον Φωστήρα και χτύπησα στο δάχτυλο. Δευτέρα μετά το παιχνίδι πήγαμε το χειρουργείο είχα κάταγμα στο μισό δάχτυλο και έβαλε καρφί για να σταθεροποιηθεί. Εμείς ακριβώς την επόμενη Κυριακή παίζαμε στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή και τότε ήταν ο Νίκος ο Παπαδόπουλος τερματοφύλακας. Ο Γεωργιάδης μου είπε τότε απλά α συμπληρώσω την 16αδα. Τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος και μετά δεν άντεχα να βλέπω την ομάδα χωρίς τερματοφύλακα έβαλα τα γάντια με το καρφί στο δάχτυλο και μόλις τελείωσε το ημίχρονο μπήκα στα αποδυτήρια και με μία πένσα τράβηξε το καρφί και συνέχισα το δεύτερο ημίχρονο. Το βλέπω τώρα γιατί έμεινε το δάχτυλο έτσι στραβό αλλά δεν το μετανιώνω. Μόνο η ομάδα με ένοιαζε. Ο Κουέστα πιστεύω θα ξεπεράσει το πρόβλημα. Στον τερματοφύλακα χρειάζεται να υπάρχει τρέλα. Εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε αν θα χτυπήσουμε στο δοκάρι ή θα φάμε κλοτσιά αλλά μόνο την ομάδα.

Για τον Κουέστα είπε:

Επειδή εμείς είμαστε οι τελευταίοι που βλέπουμε το γήπεδο. Τα μάτια του είναι συνέχεια στις φάσεις για να μπορέσει να προβλέψει. Είναι πάντα έτοιμος για να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Να μη πετάμε στα σύννεφα. Ο κόσμος του Άρη σίγουρα έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται και Κυριακή με Κυριακή να κάνουμε την πρόσθεση των βαθμών και η ομάδα του Άρη θα είναι ψηλά.

Για τη διαιτησία είπε:

Πριν 10 μέρες έλεγα ότι δεν πρέπει να φέρουμε ξένους διαιτητές γιατί έχουμε πολύ καλούς. Αλλά στο προηγούμενο παιχνίδια η ομάδα του Άρη αδικήθηκε καθώς δε δόθηκε ένα πολύ καθαρό πέναλτι. Στο τέλος οι διαιτητές μας δίνουν δικαίωμα να ζητούν οι ομάδες ξένους διαιτητές. Ο Έλληνας πρέπει να δείξει ότι αξίζει.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button