Ποδόσφαιρο

Παναχαϊκή: «Απαιτούμε αντικειμενική, δίκαιη και 50-50 διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος»

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ματς της κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, αλλά και σε αυτό του Ολυμπιακού Β με την Καλλιθέα, εξέδωσε η Παναχαϊκή, απαιτώντας αντικειμενική, δίκαιη και 50-50 διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο δικό της ματς με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι και αποβολή παίκτη του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς και των δύο ανύπαρκτων οφσάιντ που αν δεν είχαν καταλογιστεί θα μπορούσε η Παναχαϊκή να έχει ανοίξει νωρίτερα το σκορ, αλλά και μετά από αυτά που συνέβησαν στο ματς Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’,θέλει να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι απαιτεί αντικειμενική, δίκαιη και 50-50 διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όχι μόνο στα δικά της, αλλά και όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην Super League 2.

Τα όσα συνέβησαν σε 2 συνεχόμενες αγωνιστικές, ακόμη και σε παιχνίδια με τηλεοπτική κάλυψη, δεν βοηθάνε το ποδόσφαιρο, ούτε και την εμπορικότητα του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες που ολοκληρώθηκαν δεν γυρίζουν πίσω, ούτε όσα προηγήθηκαν! Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να αλλάξει το αύριο.

Περιμένουμε από δω και στο εξής να διεξάγονται αγώνες με δίκαιες διαιτησίες και τον βαθμολογικό πίνακα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Καλούμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να πράξει ως προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΓ1: Συνιστούμε στον κόσμο μας, στο ματς με την Athens Kallithea, να φερθεί έξυπνα και να μην πέσει σε καμία παγίδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΥΓ2: Καλούμε τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού Αχαΐας να σβήσουν οποιεσδήποτε σκιές και φήμες κυκλοφορούν στις ποδοσφαιρικές πιάτσες, όσον αναφορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button