Ποδόσφαιρο

Πάει σχεδόν πλήρης στα 3+1 ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν ο Άρης είναι από τις ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τραυματισμούς, φτάνοντας σε σημείο μάλιστα να έχει ακόμη και 8-9 ποδοσφαιριστές στο ιατρικό δελτίο.

Εδώ και μερικές εβδομάδες όμως, η μία ευχάριστη είδηση διαδέχεται την άλλη για τον Άκη Μάντζιο, που βλέπει κομβικοί παίκτες στο πλάνο του να επιστρέφουν και να δημιουργούν διαφορετικές συνθήκες.

Φραν Βέλέθ και Μανού Γκαρθία είναι δύο από τις πιο σημαντικές επιστροφές στο τελευταίο διάστημα, ενώ μετά από καιρό ο Άρης είναι πολύ πιθανόν ενόψει της επόμενης τετράδας αγώνων να εμφανιστεί για πρώτη φορά πλήρης!

Για παράδειγμα, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησε για τρίτη διαδοχική μέρα όλο το προπονητικό πρόγραμμα και με δεδομένο ότι θα έχει μια ολόκληρη σχεδόν εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα, πιθανότατα θα επιστρέψει και στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Βόλο.

Τις δύο τελευταίες μέρες ο Τζούρασεκ, που είχε μείνει δύο εβδομάδες στα πιτς, προπονήθηκε κανονικά κι έτσι τέθηκε ουσιαστικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ματς κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αντιθέτως, ο Φαμπιάνο έβγαλε μέρος του προγράμματος και χθες, αλλά δεν ακολούθησε ορισμένα κομμάτια του ομαδικού προγράμματος και δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

Περισσότερο για λόγους προφύλαξης και ελαχιστοποίησης του ρίσκου υποτροπής, με σκοπό ο Βραζιλιάνος να είναι έτοιμος να επιστρέψει σε δράση στα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό (εκτός) και ΑΕΚ (εντός) τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, αλλά και στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button