Διεθνή

«Ο Μέσι μένει στην Μπαρτσελόνα και με μειωμένες αποδοχές, αν έρθει ο Χάαλαντ»

Δημοσίευμα θέλει τον Λιονέλ Μέσι να μην έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ακόμα και με μειωμένες αποδοχές αρκεί βέβαια να ενισχυθεί η ομάδα ώστε να είναι σε θέση να κατακτήσει τίτλους και πάλι!

Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του Λαπόρτα αναμφισβήτητα είναι η παραμονή του Λιονέλ Μέσι. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα να χτίσει μια ομάδα που θα είναι ικανή να διεκδικήσει και πάλι τίτλους. 

Πρόσφατο δημοσίευμα τον θέλει να του παρουσιάζει ένα 10ετές πλάνο ο οποίο θα προβλέπει να είναι στο ρόστερ της ομάδας για άλλα δύο χρόνια, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα στον Μέσι να πάει στο MLS εφόσον συνεχίσει να το θέλει. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των Καταλανών θα μπορεί να επιστρέψει στο σύλλογο εφόσον βάλει τέλος στην καριέρα του έχοντας άλλο πόστο. 

Πάντως, το Eurosport, υποστηρίζει πως ο Μέσι δεν θα είχε πρόβλημα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, με μειωμένες αποδοχές, ώστε να ελαφρύνει η ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση των οικονομικών του συλλόγου και να έρθουν παίκτες όπως ο Χάαλαντ. Το θέμα παραμονής του Μέσι δεν ήταν και δεν είναι οικονομικό. 

Στόχος του δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει και πάλι τίτλους σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button