Μπάσκετ

Ο Γ.Σ. Ηρακλής την… ψάχνει με τον Ριζούλη της Λάρισας για το μπασκετικό τμήμα

Ο Ηρακλής έπεσε και στο μπάσκετ, με το μέλλον του να είναι πολύ δύσκολο, οπότε έχοντας το… προηγούμενο του ποδοσφαίρου, ψάχνει τρόπους να παραμείνει στη… ζωή.

Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε, η Λάρισα δεν μπόρεσε να καταθέσει φάκελο συμμετοχής και έρχεται τώρα η προοπτική συνεργασίας μεταξύ του κυανόλευκου γ.σ. και του προέδρου της θεσσαλικής ομάδας, για τη διατήρηση μίας ομάδας, που δεν ξεκαθαρίζεται σε ποια κατηγορία θα είναι.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής:

Ο Γ.Σ. Ηρακλής και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button