Μπάσκετ

Ο αρχηγός του Περιστερίου για το Παλέ: “Ίσως η πιο σκληρή έδρα στην Ελλάδα”

Τι ανέφερε ο καλαθοσφαιριστής του Περιστερίου

Το Περιστέρι στην επίσημη ιστοσελίδα του υπογραμμίζει πως “οι «κυανοκίτρινοι» έχουν μια δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο τους” ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας του Σπανούλη, του Λεωνίδα Κασελάκη, που τονίζει:

“Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Άρη. Ξέρουμε ότι είναι μια από τις πιο σκληρές έδρες, ίσως η πιο σκληρή του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Κατά τη γνώμη μου ο Άρης παρουσιάζεται πιο δυνατός από πέρσι, καθώς έχει εμπλουτίσει το ελληνικό του στοιχείο. Ακόμη, το γεγονός ότι παίζει στο Eurocup και είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια φανερώνει τη δυναμική του.

Για μας είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχουμε αμυντική προσέγγιση στον αγώνα, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Άρη, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη. Τα ριμπάουντ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης και θα πρέπει να τα ελέγξουμε.

Η ομάδα που θα κυριαρχήσει σ’ αυτό τον τομέα θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Όπως επίσης να είμαστε πιο εύστοχοι στα περιφερειακά σουτ σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λε Μαν, γιατί στο σύγχρονο μπάσκετ είναι κάτι πολύ σημαντικό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button