Μπάσκετ

«Ο Άρης έχει τη καλύτερη άμυνα και ατομική ποιότητα-Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Τι ανέφερε ο προπονητής της Γκραν Κανάρια.

Στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, ο Γιάκα Λάκοβιτς ανέφερε:

«Νομίζω ότι η ομάδα μπαίνει καλά στο παιχνίδι σωματικά, αλλά και ψυχικά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη αγώνα, για την έναρξη του δεύτερου γύρου του EuroCup. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα στο EuroCup, αυτή που δέχεται τους λιγότερους πόντους ανά παιχνίδι” όπως είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Παίζουν πολύ επιθετικά, έχουν πολύ ατομική ποιότητα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να παίξουμε καλά το δικό μας παιχνίδι και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ο Άρης αγωνίζεται πολύ καλά γιατί παίζει πολύ αθλητικά, με πολλές εναλλακτικές άμυνες στο παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι έχουν την τάση να παίζουν ή να αγωνίζονται καλύτερα εντός έδρας, παρά εκτός. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι μας για να ξεκινήσουμε καλά, με καλή διάθεση και καλή νοοτροπία. Αυτό θα είναι το κλειδί, όπως το να έχουμε ‘απαντήσεις’ σε αυτές τις εναλλακτικές άμυνες”.

Καταλήγοντας, ο προπονητής της Γκραν Κανάρια είπε: «Τα παιχνίδια πάνε το ένα μετά το άλλο, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για προπόνηση γιατί πρέπει να φροντίζουμε και την ομάδα από υπερφορτώσεις. Έχουμε ήδη φτάσει σε ένα σημείο με πολλά παιχνίδια και χιλιόμετρα μαζεμένα. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το μικρό σερί εντός έδρας. Φυσικά, θα θέλαμε να κλείσουμε αυτό το σερί με μια ακόμη νίκη πριν ταξιδέψουμε ξανά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button