ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Οριστικά ανανεώνει με την Παρί ο Μπαπέ! (pic)

Ο Κιλιάν Μπάπε πήρε την απόφασή του, παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και η Ρεάλ γνωρίζει μια μεγαλοπρεπή ήττα στην προσπάθεια απόκτησης του Γάλλου.

Μονάχα η επίσημη ανακοίνωση απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ και να συνεχίσει τους… πιο φυσιολογικούς ρυθμούς η ποδοσφαιρική καθημερινότητα και ειδησεογραφία.

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου πως πλέον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αλλαγής της απόφασης του Μπαπέ και πως εκείνος θα υπογράψει τελικά το νέο τριετές συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα συνεχίσει κανονικά στο «Παρκ ντε Πρενς», σπάζοντας την προφορική συμφωνία την οποία είχε πετύχει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή δίχως καν να διαπραγματευτούν με την Παρί και να χρειάζεται να διαθέσουν κάποιο μεγάλο αντίτιμο.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών και το γεγονός πως η Παρί κάνει… βασιλιά τον Μπαπέ προσφέροντάς του ό,τι ζητάει κι ακόμα περισσότερα, φαίνεται πως έκαναν τον Γάλλο να σκεφτεί πως στο Παρίσι όλα είναι ήδη εύκολα, γνώριμα και εκεί θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button