ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Οι παίκτες της Λιντς απολογήθηκαν στον κόσμο με ανακοίνωσή τους!

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές της Λιντς απολογήθηκαν για την πορεία τους, αλλά και για ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ανακοίνωσε με αποδέκτες τους οπαδούς από τους ποδοσφαιριστές της Λιντς! Οι παίκτες του συλλόγου απολογήθηκαν για την κακή τους απόδοση στα τελευταία ματς, όπως και το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου φαίνεται οι ποδοσφαιριστές να μην σταματάνε για να χαιρετήσουν και δώσουν αυτόγραφο σε μια οικογένεια που τα παιδιά τους φορούσαν εμφανίσεις της Λιντς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μήνυμα από τους παίκτες.

H πρώτη ομάδα της Λιντς Γιουνάιτεντ, θέλαμε να επικοινωνήσουμε με τους οπαδούς σχετικά με τον χθεσινό αγώνα και τις επόμενες αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτον, η απόδοση δεν ήταν αρκετά καλή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το δεις και ο μόνος τρόπος να απαντήσεις είναι μέσα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Λιντς ταξιδεύουν πάνω-κάτω στη χώρα σε τεράστιους αριθμούς και αξίζουν περισσότερα από αυτό.

Αυτό που είναι εξίσου ανησυχητικό για εμάς ως ομάδα, είναι το διαδικτυακό βίντεο που δείχνει να φεύγουμε από το ξενοδοχείο. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο λυπούμαστε που ο νεαρός στο βίντεο που φοράει τη φανέλα της Λιντς δεν έχει περισσότερη αγάπη από την ομάδα. Την ημέρα του αγώνα κάνουμε μια βόλτα, πριν και μετά σταματήσαμε για φωτογραφίες και αυτόγραφα για να διασφαλίσουμε ότι θα αλληλεπιδράσουμε με τους φιλάθλους, αλλά και ότι θα είμαστε στην ώρα μας όταν φεύγουμε για αγώνες. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην αναγνωρίσουμε τους θαυμαστές και αν οι γονείς του οπαδού που φοράει τη φανέλα της Λιντς στο βίντεο μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μας, θα ήμασταν ευγνώμονες.

Δεν πιστεύουμε ότι αυτός ο αγώνας έχει τελειώσει και θα συνεχίσουμε μέχρι να κλωτσήσει η τελευταία μπάλα αυτή τη σεζόν. Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button