Μπάσκετ

Οικονομικός έλεγχος στην ΕΟΚ από Λιόλιο, σε δύσκολη θέση ο Βασιλακόπουλος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να ελέγξει το οικονομικό παρελθόν της ΕΟΚ, τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ μπορεί να είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ημέρα της εκλογής του προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά, προκειμένου να γυρίσει οριστικά σελίδα το ελληνικό μπάσκετ, αλλά με όσα ανακαλύπτει καθημερινά, φαίνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε αποφασίσει να μην ελέγξει το «αμαρτωλό» παρελθόν της ΕΟΚ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν του έδωσαν άλλη επιλογή, στοιχεία τα οποία ξεπροβάλλει καθημερινά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει εξονυχιστικός οικονομικός έλεγχος, αρχικά της τελευταίας δεκαετίας.

Κάποιοι συνεργάτες του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Τάκη Τσαγκρώνη, με «αποικιοκρατικές» παράνομες συμβάσεις μεταξύ αυτών και της ΕΟΚ, που είχαν υπογραφεί λίγες μέρες προ των εκλογών, το θεώρησαν αυτό ως αδυναμία της νέας διοίκησης και άρχισαν να στέλνουν εξώδικα και να κάνουν δικαστήρια, με στόχο να συνεχίσουν να έχουν έσοδα από το ταμείο της ΕΟΚ.

Ο Λιόλιος θεωρεί πως όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια οικονομικά την ΕΟΚ θα έπρεπε να εξαφανιστούν από το προσκήνιο, όμως αντ’ αυτού τους βλέπει να έχουν διάθεση να συνεχίσουν.

Ενημερώθηκε ο Βασιλακόπουλος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μάλιστα ενημέρωσε από χθες τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ότι ξεκινά άμεσα επίσημος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος για την τελευταία δεκαετία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασιλακόπουλος ακούγοντας αυτή την εξέλιξη ταράχτηκε και είπε πως δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά της ΕΟΚ, όμως ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας του ξεκαθάρισε πως ως πρόεδρος της ΕΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει απόλυτη ευθύνη για τα πεπραγμένα και ότι θα κληθεί άμεσα από τους ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές που θα ορισθούν για διευκρινίσεις.

πηγή: gazzetta.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button