Μπάσκετ

Ξεκινάει το Final 4 του UNICEF Trophy, από όπου προκύπτει η τελευταία ομάδα του Κυπέλλου

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης και η ενημέρωση σχετικά με τους φιλάθλους.

Στα Λιόσια θα γίνουν τα παιχνίδια Μίλωνας-Μεγαρίδα και Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας με τους δύο νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό. Ο νικητής της διοργάνωσης παίρνει το εισιτήριο για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την προσέλευση των φιλάθλων στο κλειστό της ΑΕΚ: «Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο (5-6/1) το Final 4 του UNICEF Trophy με τη συμμετοχή των ομάδων, ΝΕ Μεγαρίδος, Μίλων, Πανιωνίου και Δόξα Λευκάδας.

Οι θύρες για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν, σήμερα Παρασκευή 5/1, δύο ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα και συγκεκριμένα στις 15.00.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα τμήματα 11,12, 32, 33 για την διευκόλυνση τους να προσέρχονται από την βόρεια Πύλη του γηπέδου, την Πύλη 3.

Να επισημανθεί ότι θα γίνει σωματικός έλεγχος και ταυτοπροσωπία των κατόχων των εισιτηρίων, ενώ απαγορεύεται και η ανάρτηση κάθε είδους πανό.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της Ticketmaster και δεν θα λειτουργήσουν εισιτήρια στον χώρο του γηπέδου.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 5/1

17.00 ΝΕ Μεγαρίδος-Μίλων

20.00 Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας

Σάββατο 6/1

18.00 Τελικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button