ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ντε Λαουρέντις: «Το ποδόσφαιρο είναι άρρωστο, όλες οι ομάδες είναι χρεωμένες»

Την πεποίθηση ότι σημερινό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο, με πρωταθλήματα και ομάδες να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν όσον αφορά την οικονομική κατάσταση.

Για τα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πρωταθλήματα και ομάδες, μίλησε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Λονδίνο και προωθείται από τους «Finanial Times».

Ο πρόεδρος της Νάπολι και γνωστός… υπέρμαχος του νέου εγχειρήματος της European Super League, τόνισε ότι «το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι άρρωστο» με τα υπάρχοντα δεδομένα, ξεκαθαρίζοντας ότι τα έσοδα που τάζει η UEFA δεν είναι αρκετά για τις περισσότερες ομάδες, οι οποίες είναι ήδη πολύ χρεωμένες.

«Το ποδόσφαιρο είναι άρρωστο, διότι η οικονομική κατάσταση είναι άρρωστη. Πρωταθλήματα και ομάδες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Με αυτή την κατάσταση, τα πρωταθλήματα δεν μπορούν να είναι παραγωγικά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Η UEFA λέει ότι θα μοιράσει πολλά χρήματα σε Champions, Europa και Conference League, αλλά δεν είναι αρκετά, αφού οι ομάδες είναι ήδη πολύ χρεωμένες. Έτσι, το ποδόσφαιρο δεν είναι βιώσιμο. Επιπλέον, με τον πάρα πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων, είναι σαν να διώχνεις τον κόσμο από τα γήπεδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button