ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ντάνι Άλβες: Η υπόθεση… Ρομπίνιο μπλοκάρει την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου

Η υπόθεση Ρομπίνιο γίνεται πρωτοσέλιδο στη Βραζιλία ξανά.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος θυμίζουμε καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό πέρυσι σε εννέα χρόνια φυλάκισης για τον ομαδικό βιασμό μιας νεαρής γυναίκας στο Μιλάνο -τα γεγονότα συνέβησαν το 2013- και για τον 37χρονο Βραζιλιάνο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από την εισαγγελία του Μιλάνου, η οποία είχε εκδώσει αίτημα για να εκτίσει την ποινή του στην Ιταλία.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν την περίπτωση του Ρομπίνιο, η εισαγγελία της Βαρκελώνης δικαιολόγησε την απόφασή της να συνεχίσει να κρατεί τον Ντάνι Άλβες, παρά το αίτημα της υπεράσπισης για αποφυλάκιση του πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα, διότι αν διαφύγει στη Βραζιλία πριν από ενδεχόμενη καταδίκη του, δεν θα μπορέσει να εκτίσει εκεί την ποινή του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, στα οποία είχε πρόσβαση η UOL, ο πρώην αμυντικός των Καταλανών ήταν έτοιμος να λάβει μια σειρά μέτρων για να διασφαλίσει ότι δεν θα έφευγε από τη χώρα (χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού, παράδοση βραζιλιάνικου και ισπανικού διαβατηρίου, περιοριστικά μέτρα). Ο δικαστής, ο οποίος πρέπει να αποφασίσει αν ο θα παραμείνει στη φυλακή ή θα αφεθεί ελεύθερος με αναστολή μέχρι να γίνει η δίκη, πρέπει να πάρει την τελική του απόφαση εντός δύο εβδομάδων το πολύ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button