Ποδόσφαιρο

Ντάνης: “Ελπίζουμε να προλάβουμε τις ημερομηνίες, χρειαζόμαστε ως σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες”

Ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του δημοτικού σταδίου Ζωσιμάδων, Σπύρος Ντάνης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τις εργασίες είπε:

Αυτή τη στιγμή οι εργασίες συνεχίζονται. Γίνεται ένα μεγάλο αθλητικό έργο το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Του ερασιτεχνικού και ανταγωνιστικού αθλητισμού μετά από δεκαετίες. Η εργολαβία έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές για να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο υπεύθυνος εργολάβος μας διαβεβαιώνει ότι πολύ σύντομα το έργο θα παραδοθεί. Έχουμε μία κράτηση των εργασιών γιατί εδώ έχουμε και τις καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν άμεσα τέτοιου είδους υποδομές.

Για το ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης είπε:

Ελπίζουμε όλοι να είμαστε έτοιμοι και να προλάβουμε το χρονικό περιθώριο. Να έχουμε και σημαχο τον καιρό για να προλάβουμε τις ημερομηνίες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να είναι καλό το αποτέλεσμα και να είναι καλό.

Για την χωρητικότητα είπε:

Είναι η μεγάλη σκεπαστή και η μεγάλη σκεπαστή απέναντι. Μπορεί να είναι είναι 4 με 6 χιλιάδες αλλά αυτό είναι ένα μάξιμουμ. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να υπολογίσουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button