Μπάσκετ

Νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου

Την παραίτηση του από την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Πανταζόπουλος ενώ αντικαταστάτης του είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Ευχαριστώ τις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League που με εξέλεξαν ομόφωνα για δεύτερη φορά Γενικό Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ μετά από πρόταση του προέδρου, κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου. Είναι τιμή στην οποία θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ ακόμα μία φορά, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώντας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος που υπηρετώ από μικρό παιδί ως αθλητής αρχικά και στη συνέχεια ως διοικητικός παράγοντας” ήταν τα λόγια του Χάρη Παπαγεωργίου.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του Συνδέσμου διαχειριστικής χρήσης 2021 ορίστηκε για τις 25 Ιουλίου. Στην ίδια ΓΣ θα συζητηθεί η τροποποίηση του Κανονισμού Ειδικής Αδειοδότησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Wild Card), μετά από διαβούλευση των ομάδων, ενώ σε συνεδρίαση της ΓΣ που θα οριστεί, θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση του Κανονισμού Προαδειδότησης και Αξιολόγησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button