Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Τρομερά ιδιαίτερο να παίζω σ’ αυτό το γήπεδο, καθώς έχω αμέτρητες αναμνήσεις»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη, αλλά και τις αναμνήσεις που έχει από το Παλέ, από την εποχή που ήταν… ball boy στους ευρωπαϊκούς αγώνες των κιτρινόμαυρων.

Στο πλαίσιο της media day του Άρη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους κιτρινόμαυρους, αλλά και σ’ έναν κύκλο συζητήσεων, ο οποίος κατέληξε σε συμφωνία.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ κι ελπίζω να έχουμε μια όμορφη χρονιά. Έχει αλλάξει το status της ομάδας και είναι σημαντικό για όλο το club που αγωνίζεται στο Eurocup. Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου, έχουν αλλάξει οι στόχοι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίζω εδώ και θέλω να βγει αυτή η χαρά μου στο γήπεδο. Ήταν ξαφνικό αυτό που έγινε. Είχα μιλήσει με τον κόουτς σε μια περίοδο όπου προτεραιότητα μου ήταν το εξωτερικό. Με τον κόουτς γενικά είχαμε κρατήσει επαφή ακόμη από την εποχή που ήταν στο Ισραήλ, καθώς είχε προηγηθεί η συνεργασία μας στον Άρη. Θέλω απλά να ανταποκριθεί η ομάδα σ’ αυτό που της προσφέρει ο κόσμος. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο και προσωπικότητα. Επαναλαμβάνω ότι για μένα είναι τρομερά ιδιαίτερο να παίζω σ’ αυτό το γήπεδο, καθώς έχω αμέτρητες αναμνήσεις ακόμη και από την εποχή που μάζευα τα χαρτάκια από το παρκέ».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε αρκετές φορές στους υψηλότερους στόχους που έχει η ομάδα, αλλά και στην ανάγκη προσαρμογής στους δύο αγώνες ανά βδομάδα. «Η ομάδα έχει αρκετά χρόνια να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τα δύο ματς την εβδομάδα απαιτούν διαφορετική διαχείριση αλλά υπάρχει πληθώρα παικτών που ξέρουν αυτή τη διαδικασία», είπε και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων απέναντι στην Γκραν Κανάρια καθώς επίσης και στα πολλά προβλήματα που διαχειρίζεται η ομάδα λόγω των διαδοχικών τραυματισμών.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι. Δυστυχώς, λόγω των τραυματισμών δεν έχουμε προπονηθεί όλοι μαζί κι αυτό ανέτρεψε το πλάνο δουλειάς που είχαμε. Κι εγώ ήμουν εκτός για δέκα-έντεκα ημέρες λόγω διαστρέμματος. Οπότε, είμαστε πίσω από πλευράς ετοιμότητας αλλά έχουμε στη διάθεσή μας μια εβδομάδα για να δουλέψουμε ενόψει του αγώνα με την Γκραν Κανάρια», είπε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button