Ποδόσφαιρο

Μπανιώρας: «Ο Άρης δεν θα παραδωθεί ποτέ, υπάρχει μια πειθαρχία πλέον – Δεν μπορούν να του συμπεριφέρονται έτσι»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Μπανιώρας.

Ο ίδιος όπως και άλλοι παράγοντες, εδώ και καιρό είναι «μπροστά» σε μια δράση προκειμένου να σταματήσει το..παρατεταμένο «χειρουργείο» από την διαιτησία και όχι μόνο. Μίλησε για τα όσα αισχρά έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι, εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Άρης ενώ δήλωσε πως δεν πρόκεται να παραδωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Εν ψυχρώ δολοφονία..

Καταρχήν, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Χαριστέα που χθες μίλησε και τα είπε όλα. Τον είχα εγώ όταν ήταν παιδάκι στον Άρη και η εξέλιξη του είναι εκπληκτική. Έχει έναν εξαιρετικό λόγο και απίστευτη ευγένεια, είναι μέσα στα πράγματα γιατί γνωρίζει μπάλα. Μίλησε λοιπόν χθες στην ΕΡΤ και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό, δεν σταματούσε και δεν τον σταματούσαν.

Μίλησε για «καρκίνο» του ελληνικού ποδοσφαίρου..

Μίλησε για διάχυση καρκίνου και καρκίνο με πολλές εστίες και μια από αυτές τις εστίες είναι η ομάδα με την οποία παίζαμε. Νομίζει ότι μπορεί με τέτοια μέσα να ξεφτυλίζει το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι Χριστιανισμός, αλλά Σατανισμός, είναι ένα έγκλημα χωρίς προηγούμενο το χθεσινό, είναι μια ομάδα που δεν κατέβηκε την σέντρα. Μακάρι να παίξει ο Άρης τέσσερις φορές μαζί της, θα την ισοπεδώσει θα το δείτε.

Ναι αλλά ο Άρης θα πρέπει να κερδίσει και τους διαιτητές..

Αφού θα είναι ξένοι, δεν γίνεται διαφορετικά! Χθες δεν πήγε καν στο VAR, έγιναν όργια, δεχτήκαμε ένα γκολ στην αρχή από ένα λάθος του αρχηγού του Άρη που είναι επηρεπής να κάνει λάθη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, είναι το πέμπτο λάθος που κάνει φέτος. Από εκεί και πέρα δεν ξανακατέβηκε την σέντρα, παρά μόνο με οφ-σάιντ. Έκανε 38 φάουλ εκ των οποίων τα 10 ήταν τόσο σκληρά και αντικανονικά που η ΑΕΚ θα έπρεπε να παίζει με επτά παίκτες. Ο Ιντέγε που είναι ένα «θηρίο» έκλαιγε διότι ο παίκτης της ΑΕΚ πήρε φόρα και τον «σκότωσε», ενώ αντίστοιχα ο Ντουρμισάι δέχθηκε πέντε φάουλ σε δύο λεπτά.

Πως πρέπει να αντιδράσει ο Άρης;

Ο Άρης καλά αντιδρά, καταρχάς μιλάει ο Χαριστέας που θα πρέπει να εκπορσωπεί τον πρόεδρο και να μιλάει συνεχώς όπως μίλησε χθες. Όμως παράλληλα, ο Άρης έχει μια δυναμική στην πόλη της Θεσσαλονίκης που δεν την έχει καμία ομάδα. Έχει τον πρώην πρόεδρο των δικηγόρων που μίλησε πριν από μια εβδομάδα και είπε ότι είμαστε «υπό κατοχή», δεν το έχει κάνενας άλλος, μιλάω για τον κύριο Βαλεργάκη. Οι μηνύσεις θα έπρεπε να έχουν γίνει από χθες. Πρέπει να πάρουν μια πρωτοβουλία, οι Βαλεργάκης, Καρανίκας και τα άλλα παιδιά, αν αγαπούν τον Άρη και επειδή γνωρίζουν καλά τα νομικά. Από εκεί και πέρα, ο δικός μου ρόλος ως παλιός παράγων του Άρη και σαν «εραστής» του ποδοσφαίρου, ο καλύτερος να κερδίσει. Έχω κινητοποιήσει τουλάχιστον δέκα επιφανείς Αρειανούς που ναι μεν δεν έχουν τα πολλά λεφτά που έχουν αυτοί, μπορούμε να στηρίξουμε το οτιδήποτε. Δεν έχουμε καμία δυνατότητα και κανέναν λόγο να αποκαταστήσουμε τον επίσημο Άρη. Τον επίσημο Άρη τον εκφράζει ο εκάστοτε πρόεδρος του και εμείς τον υποστηρίζουμε.

Άρα η ΠΑΕ Άρης από χθες θα έπρεπε να ξεκινήσει τις μηνύσεις;

Και στους δύο, ναι! Θα έπρεπε να συλληφθούν και οι δύο, εκεί στο γήπεδο επιτόπου. Είπε και ο Χαριστέας που μίλησε στον Καραντώνη πως του φέρθηκε σαν να ήταν ένα σκουπίδι, στον Χαριστέα που εκπροσωπεί μια ομάδα της οποίας το γήπεδο, δεν έχουν ξαναδει παρόμοιο στην Ελλάδα. Και τώρα στα play off θα ξαναέρθουν και θα δείτε πως ο Άρης και θα προκριθεί και στον τελικό κυπέλλου! Είδατε τι γήπεδο είναι και με τι ευγένεια..

Εσείς λοιπόν σε τι ενέργειες θα προχωρήσετε;

Η παρέμβαση πρέπει να γίνει σε πολύ μεγαλύτερο βάθος και όχι απλά σε επίπεδο βουλευτών της Θεσσαλονίκης. Ακόμη δεν μπορώ να αναφέρω κάτι παραπάνω, αλλά όταν συμβεί θα το καταλάβετε. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ο Άρης είναι ένα κομμάτι της πόλης και της Ελλάδος και δεν μπορεί να του συμπεριφέρονται έτσι επειδή ο πρόεδρος του δεν έχει 500 δισεκατομμύρια όπως έχει του ΠΑΟΚ. Ή π.χ την «αλητεία» που συμβαίνει στο..τρίγωνο Κολωνάκι-Πρεσβεία-Σύνταγμα, αυτό το αμαρτωλό τρίγωνο. Εμείς τι να κάνουμε; Να σταυρώσουμε τα χέρι μας και να παραδωθούμε; Δεν θα παραδωθούμε. Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη του Άρη και δεν είναι μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος και η αγάπη δεν μετριέται, ζυγίζεται.

Η χθεσινή διαιτησία δεν ήταν και μια επικίνδυνη ενέργεια ώστε να θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακαιρεότητα χιλιάδων φιλάθλων;

Πριν από 15-20 χρόνια, αν ζούσαν κάποιοι συγχωρεμένοι, θα είχαν σπάσει τα κάγκελα, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Σε κάθε φάση σταματούσαν τους παίκτες του Άρη με φάσεις που ήταν για κάρτα, δεν μπορείς να παίξεις έτσι μπάλα. Αδιαφόρησε για δύο πέναλτι χωρίς καν να πάει στο VAR. Τίποτα, εν ψυχρώ και μάλιστα σε ένα ματς αδιάφορο καθώς ο Άρης μπήκε στην εξάδα, δεν γλυτώνουν. Θα έρθουν και οι πέντε εδώ μέσα! Στον Άρη υπάρχει μαι πειθαρχία πλέον, όμως δεν θα παραδωθούμε ποτέ ξανά. Ούτε υπάρχουν οι απειλές του τύπου «θα χωρίσουμε την Ελλάδα», αυτά δεν πρέπει να λέγονται. Εδώ μιλάμε για την υποστήριξη ενός κομματιού της Ελλάδος και του αθλητισμού που έχει προσφέρει όσο τίποτα. Ο Καραντώνης είχε ιδέα με ποιον μιλούσε χθες; Είχε ιδέα ποιος ήταν ο Χαριστέας;

Δεν κρατάνε πλέον και τα προσχήματα..

Αυτά είναι γελοιότητες όπως και τα όσα έγιναν το Σάββατο στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ. Τώρα βγήκε ένας δημοσιογράφος και λέει «θα γίνει ένα καρναβάλι το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη». Να το κάνει στον δρόμο «Μαρία Κάλλας» εγώ θα πω, γιατί μια μάνα κλαίει για τον χαμό του παιδιού της και έχουν πιάσει μόνο έναν, τα «λαγωνικά» της αστυνομίας, γιατί ήταν 12-15 άτομα. Και αν δεν τους πιάσουν θα έχουμε διπλωματικό θέμα, ο πρόεδρος της Βουλγαρίας δεν είναι κανένα κορόϊδο, το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ειδικά εκεί. Το παιδί φορούσε την φανέλα του Άρη και τον σκότωσαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button