ΓενικάΠοδόσφαιρο

Μουντιάλ Κατάρ: Επτά χρόνια φυλάκιση σε όσους οπαδούς κάνουν one night stand!

Όσο πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ολοένα και περισσότερα πρέπει να μαθαίνουν όσοι θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Καθώς το Κατάρ προετοιμάζεται για το φετινό ποδοσφαιρικό γεγονός, όπως συμβαίνει με κάθε… οικοδεσπότη, οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν τα έθιμα και τους νόμους της περιοχής. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για μια χώρα της Μέσης Ανατολής που οι νόμοι είναι αρκετά αυστηροί και πολλοί εξ αυτών παραπέμπουν σε δεκαετίες άλλης εποχής.

Ένας από τους νόμους είναι και το γεγονός πως απαγορεύεται το σεξ εκτός γάμου. Δηλαδή απαγορεύεται το one night stand και όποιος συλληφθεί, τότε μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως 7 ετών.

Ομοίως, η σεξουαλική επαφή μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου απαγορεύεται σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα του 2004 και θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε παραμονή στη φυλακή παρόμοιας διάρκειας.

«Το σεξ είναι… εκτός μενού, εκτός αν έρχεστε ως ομάδα συζύγων. Σίγουρα δεν θα υπάρχουν one-night stands σε αυτό το τουρνουά. Πραγματικά δεν θα γίνει κανένα πάρτι. Όλοι πρέπει να προσέχουν, εκτός αν θέλουν να ρισκάρουν να κολλήσουν στη φυλακή. Υπάρχει ουσιαστικά απαγόρευση του σεξ σε ισχύ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά. Οι οπαδοί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι», ανέφερε ένας μυστικός πράκτορας της αστυνομίας στη «Daily Star».

Γενικότερα, η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από αρκετό κόσμο αλλά και ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτό, ενώ δεν είναι λίγοι που προσπαθούν με διάφορες κινήσεις τους να προκαλέσουν μποϊκοτάζ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button