Μπάσκετ

«Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε, η ΑΕΚ θα είναι στο Top-10 της Ευρώπης»

Τι είπε ο Αγγελόπουλος

Για επενδύσεις που αναμένονται στο Ano Liosia Olympic Hall και θα αλλάξουν αγωνιστικά και ως brand την ΑΕΚ Betsson BC μίλησε ο Μάκης Αγγελόπουλος! Ο ιδιοκτήτης της «Βασίλισσας» παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στην οποία αναφέρθηκε στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και στην ταινία «1968»

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η Ένωση βρίσκεται στα top-20 brand και εκτίμησε ότι το επόμενο διάστημα με τις αλλαγές που αναμένονται στο γήπεδο θα βρίσκεται στις 10 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Όσα ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μάκης Αγγελόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Δυστυχώς ζούμε σε ένα περιβάλλον στο μπάσκετ, που μια ιδιωτική διοργάνωση δίνει εγγυημένα ποσά σε κάποιες ομάδες και αυτό είναι ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού. Περιμένουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που θα καθορίζει του κανόνες του παιχνιδιού και αυτή ίσως θα είναι αρχή για το τέλος του σχίσματος στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για την ταινία «1968»: «Είναι ένα από τα πράγματα που αισθάνομαι περήφανος. Έπεισα τον Τάσο Μπουλμέτη να φτιάξουμε μια ταινία που αρχικά θα λεγόταν «Ρήγμα στο χρόνο» γιατί έγιναν πολλά κοσμογονικά γεγονότα εκείνη την χρονιά. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Για το γήπεδο: «Είμαι υπερήφανος για το γήπεδο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ μετά από 14 διαφορετικά γήπεδα να καταφέρει την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου. Είχαμε την ατυχία με το πρώτο λοκντάουν και πήγαμε πίσω με τα επιχειρηματικά μας σχέδια. Παραλάβαμε ένα χρέπι και κάναμε μεγάλες επενδύσεις για να το φέρουμε σε μια καλή κατάσταση. Τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη φάση, με την αρένα, θα αλλάξουμε τα χρώματα, ενώ και εκτός έχουμε σχέδια για να δημιουργήσουμε 1-2 θεματικά πάρκα, τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική».

Για τους στόχους του για την ομάδα: «Εκτιμώ ότι αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ είναι μέσα στα top-20 brand της Ευρώπης. Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε στο γήπεδο, που δεν θα είναι μόνο τα θεματικά πάρκα, προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα της πρόσβασης στο γήπεδο, εκτιμώ ότι όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά η ομάδα μας θα ανήκει στις top-10 ομάδες της Ευρώπης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button