Μπάσκετ

Με αέρα «Αυτοκράτορα» ο Άρης κέρδισε τον Π.Α.Ο.Κ

Σε ένα κατάμεστο “Nick Galis Hall» ο Άρης φιλοξένησε τον Π.Α.Ο.Κ και τον κέρδισε με σκορ 70-63.Με αέρα «Αυτοκράτορα» η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έδειξε από το πρώτο κιόλα επίσημο παιχνίδι ότι έχει «άγριες» διαθέσεις.

Αν και το ξεκίνημα ήταν κάπως «ψυχρό» για τους «κιτρινόμαυρους» λογικό άμα κάποιος αναλογιστεί ότι ήταν τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά καθώς η ομάδα είναι καινούρια και έχει και τρείς παίκτες από τους οποίους οι δύο(Μπέλ και Μπένσον) ήρθαν τις τελευταίες μέρες και ο Πέτγουεϊ έχασε σχεδόν όλο το κομμάτι της προετοιμασίας.

Μετά από έξι λεπτά παιχνιδιού και αφού ο Άρης κατάφερε να κρατήσει κοντά στο σκορ τον Π.Α.Ο.Κ, «άναψε τις μηχανές» και με όπλο την καταπληκτική και αποτελεσματική του άμυνα «πάτησε» τον αντίπαλο του χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης.

Ο κόσμος για μια φορά ακόμα πιστός στο ραντεβού του δήλωσε αιώνιος σύμμαχος του «Αυτοκράτορα» και από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησε να φωνάζει και να τραγουδάει ενθαρρύνοντας την μεγάλη του αγάπη.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στην είσοδο της ομάδας, με εκατομμύρια χαρτάκια να πέφτουν και να δημιουργούν μια «ρομαντική ομίχλη».

«Μήτσο γερά και δίπλα μας κοντά» το σύνθημα από το πέταλο για τον οπαδό του Άρη που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Φωτογραφήθηκε με το πανό όλη η ομάδα του Άρη μέσα σε χειροκροτήματα!

Στο γήπεδο παρευρέθηκε και μια αντιπροσωπεία της ομάδας ποδοσφαίρου μαζί με τον Δημήτρη Σπανό για να στηρίξουν την ομάδα του «Δράκου».

Η 12αδα του ΠΑΟΚ: Ντίλαρντ(14), Κλάσεν(7), Κρουμπάλι(1), Καραμανώλης, Τρις, Ζάρας, Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, Γιανναράς, Τζόουνς, Καρράς(2), Τσόχλας(2).

Η 12αδα του ΑΡΗ: Φλιώνης(3), Τσαϊρέλης(5), Πουλιανίτης, Μούρτος(3), Χρηστίδης(2), Βασιλόπουλος(12), Αθηναίου(4), Μπένσον(12), Πέτγουεϊ(3), Μπελ(9), Βον(10), Γουίβερ(7).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button