Ποδόσφαιρο

Κρίμα… Κάκιστος για 45′ ο Άρης “πέταξε” δύο βαθμούς με τον ΠΑΣ (2-2)

Ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1.

Πρώτο ημίχρονο!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν στα πρώτα λεπτά να βρουν τα πατήματα τους και να οργανωθούν. Ο Άρης από την αρχή θέλησε να κυκλοφορήσει την μπάλα κυρίως με τους Γκάμα και Μπερτόγλιο από τα αριστερά ενώ ο ΠΑΣ, έφτασε πρώτη φορά στην αντίπαλη εστία στο δεύτερο λεπτό με ένα σουτ που ωστόσο δεν ανησύχησε καθόλου τον Κουέστα.

Στο 6’ ήρθε η πιο ολοκληρωμένη επίθεση των φιλοξενούμενων που μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ισπανού τερματοφύλακα, η μπάλα κατέληξε στον Πίρσμαν όμως το σουτ πέρασε άουτ. Μετά από δύο λεπτά ο ΠΑΣ «απείλησε» ξανά αυτή την φορά με τον Παμλίδη όμως και πάλι του σουτ πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πρώτη καλή φάση για τον Άρη στο 9’

Ο Άρης έφτασε στην περιοχή του αντιπάλου με μια καλά οργανωμένη επίθεση στο 9’, μετά από την όμορφη συνεργασία των Φετφατζίδη και Ματίγια, η μπάλα έφτασε στον Μπερτόγλιο ο οποίος σούταρε δυνατά με τον Χουτεσιώτη όμως να αποκρούσει εντυπωσιακά, ο Λόπεθ ήταν εκεί όμως στην συνέχεια δεν μπόρεσε να συνεργαστεί σωστά με τον Ματίγια και η μπάλα έφυγε άουτ. Πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης ήταν για τους «κιτρινόμαυρους» στο 10’ που κέρδισε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 15’ και 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που «άνοιξαν» το σκορ στην αναμέτρηση με τον Νάουμετς να πιάνει ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα ψηλά στην αριστερή γωνία του Κουέστα.

Προσπάθειες για ανατροπή από τους «κιτρινόμαυρους»

Ο Άρης από πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ και κλήθηκε να ανατρέψει την εις βάρος κατάσταση του. Με τον Γκάμα στο 17’ ήρθε η επόμενη καλή φάση όπου ο Πορτογάλος σούταρε εκτός περιοχής αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Φέτφα άγγιξε την ισοφάριση μετά από σέντρα του Ροζ από τα δεξιά όμως και πάλι ο Χουτεσιώτης έπεσε στην γωνία του. Ο Άρης συνέχιζε την πίεση με τον Πορτογάλο να κερδίζει φάουλ λίγα εκατοστά έξω από την περιοχή του ΠΑΣ αλλά το σουτ του Ματίγια πέρασε λίγο πάνω από τα οριζόντια δοκάρια.

Γκολ για τον ΠΑΣ και 0-2 στο 22’ με τον Παντελάκη!

Ο ΠΑΣ διεύρυνε κι’άλλο το σκορ στο 22’ με τον Παντελάκη ο οποίος μετά το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του από τα δεξιά και την κακή έξοδο του Κουέστα έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας στον Άρη αρκετά δύσκολη αποστολή ενόψει της συνέχειας.

Προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλσμα!

Στο 24’ και πάλι ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει με μια φάση… διαρκείας και τον Φετφατζίδη να φέρνει δύο φορές την μπάλα στην περιοχή όμως κανείς από τους συμπαίκτες του δεν ήταν εκεί για να σκοράρει. Πέντε λεπτά μετά και ο Ροζ θέλησε να «απειλήσει» όμως το σουτ πέρασε άουτ από τα δεξιά. Στο 34’ ο Άρης για άλλη μια φορά «άγγιξε» το γκολ με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να εκμεταλλεύεται ένα λάθος του αντιπάλου και να κλέβει την μπάλα, μπήκε στην περιοχή του Χουτεσιώτη σούταρε αλλά ο Λόπεθ δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα μέσα αφού χτύπησε πρώτα στον αμυντικό του ΠΑΣ. Η φάση συνεχίστηκε και πάλι με τον Αργεντίνο να σουτάρει σχεδόν από το ίδιο σημείο, εκεί όμως μπλόκαρε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Στο 45’ ο Άρης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο με τον Μπερτόγλιο. Ο Ματίγια από τα αριστερά έκανε την σέντρα ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον Γκάμα που κέρδισε κι’άλλο φάουλ αυτή την φορά από τα δεξιά. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε αλλά η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα άουτ από την δεξιά πλευρά.

Ο Ευαγγέλου σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα πρώτο πολύ κακό μέρος για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-2 στην πλάτη τους. Ένας Άρης αρκετά κακός αμυντικά με πολλά λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση.

Δεύτερο ημίχρονο!

Ο Άρης ξεκίνησε με τον Τζέγκο να μπαίνει στην θέση του Ντάτκοβιτς, τον Σάσα να πηγαίνει δεξί μπακ και τον Ροζ δίπλα στον Δεληζήση. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν από την αρχή του δεύτερου μέρους πιο αποφασισμένος να ανατρέψει το σκορ με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 47’ με ένα πολύ καλό σουτ του Ροζ και τον Χουτεσιώτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΓΚΟΛ για τον Άρη και 1-2 με τον Φετφατζίδη στο 49’!

Ο Άρης πέτυχε το γκολ και μείωσε σε 1-2 με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αρνητική ήταν η παρουσία του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου ο οποίος «έπνιγε» πολλά σκληρά φάουλ του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν για κάρτα ενώ αποκορύφωμα ήταν η φάση στο 53’ όπου ο Έλληνας ρέφερι δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάστρο!

Ήταν εμφανές πως οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν διακαώς την ανατροπή του αγώνα, η πίεση τους σε όλο το γήπεδο ήταν συνεχής χωρίς όμως να βρίσκει την τελική φάση. Στο 63’ έφτασε πολύ κοντά στο 2-2 μετά από την όμορφη ενέργεια του Τζέγκο, όμως ο Μπερτόγλιο που ήταν μέσα στην περιοχή δεν βρήκε την μπάλα.

Στο 66’ έγινε και η δεύτερη αλλαγή για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Μαντσίνι να παίρνει την θέση του Λούκας Σάσα και τον Άρη να αγωνίζεται με τρεις παίκτες τώρα στην άμυνα.

ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Ματίγια στο 68’και 2-2!

Ο Άρης βρήκε το γκολ που ήθελε και έφερε το ματς στα ίσα στο 68’ με τον Χαβιέ Ματίγια. Η ομάδα κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2 στο Χαριλάου!

Στο 75’ και πάλι ένας από τους καλύτερους παίκτες σήμερα, ο Μπερτόγλιο μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ μετά από καλή πάσα του Μπρούνο Γκάμα, όμως μπερδεύτηκε, έπεσε μόνος του και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 76’ ο Μάντζιος έβγαλε τον Αργεντίνο και την θέση του πήρε ο Δημήτρης Μάνος.

  • Ο αγώνας κυλούσε με τον Άρη να προσπαθεί πλέον για την απόλυτη ανατροπή με τον Ευαγγέλου όμως να έχει διαφορετικά σχέδια, προστατεύοντας απροκάλυπτα πλέον τους παίκτες του ΠΑΣ που έκαναν το ένα σκληρό φάουλ μετά το άλλο.

Στα τελευταία τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κερδίζοντας φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Κουέστα όμως η μπάλα απομακρύνθηκε. Ο Λόπεθ κέρδισε φάουλ σε πάρα πολύ καλό σημείο με τον Ματίγια όμως να σουτάρει άουτ και τον Ευαγγέλου να «σφυρίζει» αμέσως την λήξη του ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button