Ποδόσφαιρο

Κουέστα: «Στόχος μας είναι μόνο η πρόκριση»

Ο Χούλιαν Κουέστα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real μιλώντας για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στην Αραράτ, αλλά και για τη φετινή χρονιά των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός πορτιέρε

Για τα παιχνίδια με την Αραράτ: «Στόχος μας είναι μόνο η πρόκριση. Μας περιμένουν δύο απαιτητικοί αγώνες και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε κανέναν. Το δικό  μας παιχνίδι κοιτάμε και θα τα δώσουμε όλα για να συνεχιστεί το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Στο παρελθόν έχουμε γευτεί πικρές εκπλήξεις και οφείλουμε στο εξής και με κάθε αντίπαλο να παρουσιαζόμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Θεωρώ επίσης καλό για εμάς το ότι έχουμε την ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη μπροστά στον κόσμο μας, σίγουρα θα πάρουμε περισσότερη δύναμη».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα αλλά και τις φιλοδοξίες στο φετινό πρωτάθλημα: «Είναι αλήθεια πως ενισχυθήκαμε στις μεταγραφές και αυτό που μένει είναι να δέσουμε μεταξύ μας σε ένα σύνολο που σύντομα θα είναι σε θέση που αποδεχθεί αποτελεσματικό. Οι φιλοδοξίες δεν αλλάζουν. Θέλουμε να έχουμε μια δυνατή χρονιά στο πρωτάθλημα και, βεβαίως να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Είμαι αισιόδοξος και παλεύουμε πολύ για να τα καταφέρουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button