Μπάσκετ

Κοντά στην επιστροφή στην ΑΕΚ Λάνγκφορντ και Σλότερ

Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία για να φέρει πίσω τους Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ. Αν αποκτηθούν, μπορούν να παίξουν άμεσα, παρότι υπάρχουν ban σε ισχύ.

Κοντά σε δύο σημαντικές κινήσεις που θα την ενισχύσουν άμεσα και χωρίς να χρειαστεί πρώτα να σβηστούν τα ban βρίσκεται η ΑΕΚ. Η «Ένωση» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ, που εφόσον συμφωνήσουν θα είναι άμεσα διαθέσιμοι, καθώς μετά την αποχώρησή τους από την ομάδα πέρσι δεν έπαιξαν αλλού και τα δελτία τους παραμένουν στην Ελλάδα.

O 38χρονος σούτινγκ γκαρντ που έπαιξε στην ΑΕΚ από το 2019 μέχρι το 2021 έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα βρέθηκε κοντά στη Φορτιτούντο Μπολόνια, αλλά τελικά δεν συμφώνησαν. Ο δε 36χρονος σέντερ έπαιξε επίσης για μια διετία στην «Ένωση», αλλά πέρσι η σεζόν ολοκληρώθηκε την άνοιξη για εκείνον λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, που πλέον έχει ξεπεράσει.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει τέσσερις ξένους, άρα δύο κενές θέσεις. Υπενθυμίζεται πως σε ισχύ είναι 13 ban, με τη διοίκηση της ΚΑΕ να προσπαθεί να έρθει σε διακανονισμό με τους πιστωτές, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στο πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button