Μπάσκετ

Καταγγελία βόμβα για την ΕΟΚ: Σε υπόθεση βιασμού εμπλέκεται μεγαλοστέλεχος της Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης

Το ελληνικό #metoo μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση-αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και για καταγγελίες οι οποίες αφορούν άλλες Ομοσπονδίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εμπλέκεται ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης , ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης στο προσεχές διάστημα.
στην συγκεκριμένη υπόθεση ως θύμα εμφανίζεται υπάλληλος της ΕΟΚ η οποία φέρεται, βάσει όσων ισχυρίζεται, να έχει πέσει θύμα άγριων σεξουαλικών ορέξεων ανώτατου και ιδιαίτερα προβεβλημένου στελέχους της Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης. Σε δικηγόρο έχει ήδη απευθυνθεί η συγκεκριμένη υπάλληλος ο οποίος δέχτηκε να αναλάβει την υπόθεση.
Το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο μέχρι στιγμής εμφανίζεται ως «απόπειρα βιασμού» φέρεται να έχει τελεστεί πριν από μερικά χρόνια, ενώ το στόμα του κλειστό κρατούσε το φερόμενο ως «θύμα», φοβούμενο τις όποιες επιπτώσεις θα είχε η αποκάλυψη της συγκεκριμένης ιστορίας. Μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του eReportaz προκύπτει ότι έχει ήδη ενημερωθεί και ο Λευτέρης Αυγενάκης για την υπόθεση.
Μετά τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου στη Δικαιοσύνη έχουν καταλήξει αρκετές καταγγελίες που αφορούν το #metoo στον χώρο του θεάτρου αλλά και του αθλητισμού.
Έχει προφυλακιστεί ήδη ο νεαρός προπονητής Ιστιοπλοΐας ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριάς του, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Δημήτρης Λιγνάδης καθώς και ο 74χρονος προπονητής κολύμβησης τα στοιχεία του οποίου μάλιστα δόθηκαν στην δημοσιότητα. Την ίδια στιγμή διενεργούν έρευνα οι εισαγγελικές Αρχές για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και για έναν 65χρονο (όχι και τόσο γνωστό ηθοποιό) ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό το 2020.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button