Μπάσκετ

Καστρίτης: «Πιστέψαμε πως τελείωσε ο αγώνας, αλλά στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στη χαλάρωση της ομάδας του στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε, νομίζαμε πως ο αγώνας τελείωσε. Ο Προμηθέας ομάδα με ποιότητα, πέτυχαν προσωπικά καλάθια και έτσι φτάσαμε στην παράταση. Εκεί νομίζω η ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα της, την ταυτότητα μας και έτσι βρεθήκαμε να κάνουμε το 1-1 και πάμε στην Πάτρα για τον τελικό όσον αφορά την είσοδο στην τετράδα. Πολλά ευχαριστώ για τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, εύχομαι να τους δώσαμε χαρά. Σημαντική η βοήθεια του κόσμου, γι΄ αυτό και έκανα ειδική αναφορά. Ξέρω πως ο κόσμος μας έχει ένα… μούδιασμα και ήταν απίστευτο πως ήρθαν και με τον τρόπο που στήριξαν».

Και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η ομάδα μας, δεν ήμαστε τέλειοι, η απουσία αγωνιστικού ρυθμού μας είχε βγάλει εκτός. Σήμερα είδαμε έναν ΑΡΗ που βλέπαμε τον Ιανουάριο, να παλεύει σε κάθε αγώνα, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Επίσης είπε: «Πρέπει να ήμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα. Η ομάδα ήταν εκτός ρυθμού και φαίνονταν πως όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εμάς να καταρρέαμε. Όταν σήμερα τα πράγματα στράβωσαν, η γλώσσα του σώματος ήταν εκεί, πιάστηκαν ο ένας με τον άλλο και έδειξαν μία ψυχολογική σκληράδα στο τέλος».

Μιλώντας για τον Ντε Σόουζα είπε: «Άλλος αθλητής με τα προβλήματα τραυματισμού του Σίλβιο, αν θα έπαιξε. Υπέφερε σήμερα, και ο Χάρελ και ο Σταρκ. Ο Κατσίβελης έχει έρθει από τραυματισμό. Είδαμε πως κάναμε πραγματικότητα αυτό που είπαμε, να ήμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε» και συμπλήρωσε: «Κρατήστε ότι ο Ντε Σόουζα είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, κάθε μέρα δούλευε και ήταν εκεί. Άξιζε τέτοιες εμφανίσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button