Μπάσκετ

Καρατζάς: «Ο Κολοσσός θα παίξει στην Ευρώπη»

Δείτε τις δηλώσεις.

Ο Κολοσσός Ρόδου πραγματοποίησε μια φανταστική σεζόν, βρέθηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος και πλέον κοιτάζει το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Καρατζάς, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αποκάλυψε πως έχει παρθεί η απόφαση η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη την νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει με τις συζητήσεις που γίνονται με τους Σεγκούρα και Γκάουντλοκ.

«Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε στην 6η θεση. Κάναμε το χρέος μας και τώρα περιμένουν τον Δήμο και την Περιφέρεια να κάνουν το δικό τους και να φτιάξουνε το γήπεδο για να παίξουμε στην Ευρώπη. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε Ευρώπη. Έστω και στην Αθήνα αν δε γίνει το νέο γήπεδο. Θα παίξουμε οπωσδήποτε. Είμαστε αποφασισμένοι. Ήταν στοίχημα που το κερδίσαμε» είπε αρχικά και μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. «Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά. Θα συζητήσουμε στην πορεία με τον προπονητή. Έκανε μια καλή χρονιά ο Κούρο Σεγκούρα. Είναι κύριος. Δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Κύλησε πολύ ομαλά η σεζόν. Δεν έχουμε παράπονο. Είχαμε συνάντηση και με τον Γκάουντλοκ. Του αρέσει πάρα πολύ το νησί και στον ίδιο και την οικογένειά του. Του κάναμε πρόταση. Θα δούμε τα οικονομικά και αν τα βρούμε θα τον κρατήσουμε. Έχει γίνει σημαία στο νησί. Τον αγαπάει ο κόσμος. Τον αγαπάνε τα παιδιά. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button