Ποδόσφαιρο

Και τώρα που τους ξεμπρόστιασε ο Μπέος…

Μέχρι τώρα το αφήγημα του Παναθηναϊκού και των συν αυτώ ήταν περί ακατάλληλου Πανθεσσαλικού και η προσπάθεια γινόταν για να πάει ο τελικός στο -ακόμη πιο ακατάλληλο- ΟΑΚΑ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, όμως, μιλώντας στην εκπομπή “Ο Κόσμος των σπορ”, ξεκαθάρισε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, καθώς υπάρχει η δυνατότητα μέσα στις επόμενες 50 μέρες να λυθεί όποιο πρόβλημα και αν υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε

“Δεν υπάρχει αντιπαλότητα των οπαδών των δυο ομάδων Παναθηναϊκού και Άρη και είναι εφικτό να γίνει με κόσμο επιτέλους ένας τελικός. Είναι ‘γιορτή’ και μπορεί να υπάρχουν και φίλαθλοι”, ενώ υπογράμμισε: “Με το χέρι στην καρδιά ήθελα να υπάρχουν φίλαθλοι των δυο ομάδων στο γήπεδο”.

Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε με έμφαση ότι: “τόσο για τις κάμερες, όσο και το ένα τουρνικέ που λείπει, θα περάσει από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο η απόφαση για να τοποθετηθούν και το γήπεδο να είναι πανέτοιμο. Πρέπει να το κάνουμε και θα το κάνουμε, έχουμε τη δυνατότητα μέσα στις επόμενες 50 μέρες. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και 15.000 κόσμο στον τελικό, όμως εγώ δεν αποφασίζω…” ενώ υπογράμμισε ότι: “και το ΟΑΚΑ που θέλουν να το κάνουν δεν έχει κάμερες και απαιτείται 1.000.000 ευρώ”.

Τώρα μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου τι άλλο θα σκαρφιστούν για να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι ξεκάθαρα να οδηγήσουν τον τελικό στο “σπίτι” του καλομαθημένου Παναθηναϊκού;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button