Ποδόσφαιρο

Και η Γιουβέντους ανακοίνωσε την αποχώρησή της απο τη European Super League

Μετά τις έξι αγγλικές ομάδες, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Ίντερ και τη Μίλαν, ήταν της Γιουβέντους η σειρά να ανακοινώσει πως αποχωρεί από το οικοδόμημα της European Super League.

Συνεχίζεται το κύμα των αποχωρίσεων των “12” από τη European Super League, με τη Γιουβέντους να είναι ακόμη μία ομάδα που ανακοίνωσε το “αντίο” στη διοργάνωση. Η “Μεγάλη Κυρία” μετά την Ίντερ και τη Μίλαν, έκλεισε τον κύκλο των ιταλικών συλλόγων που αποχωρούν από το οικοδόμημα της European Super League, κάτι που επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσης το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Απριλίου.
Αυτό που ο ιταλικός σύλλογος επισημαίνει είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή -κι αφού προέκυψαν τόσες αποχωρήσεις- ήταν αδύνατο το εγχείρημα να προχωρήσει, επιμένει όμως κάτι τέτοιο πως στο μέλλον μπορεί να υλοποιηθεί και να αποφέρει κέρδος για όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουβέντους: Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από τη Γιουβέντους στις 19 Απριλίου 2021, αναφορικά με το project της δημιουργίας της Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, το Issuer ξεκαθαρίζει ότι είναι ενήμερο από τις προθέσεις που εκφράστηκαν από κάποιες ομάδες να αποχωρήσουν από το πρότζεκτ, αν και οι αναγκαίες διαδικασίες για τη συμφωνία μεταξύ των ομάδων δεν είχε ολοκληρωθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Γιουβέντους, ενώ παραμένει πεπεισμένη για την εγκυρότητα του αθλήματος, τις εμπορικές και νομικές υποθέσεις του πρότζεκτ, πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή έχει περιορισμένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί στη φόρμα που αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Η Γιουβέντους παραμένει δεσμευμένη στο χτίσιμο μακροπρόθεσμων αξιών για το σύλλογο και για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κίνημα“.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button