Ποδόσφαιρο

Καζάνι που βράζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Στο στόχαστρο και ο Ρονάλντο

Με το… αριστερό ξεκίνησε τη φετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τις ευθύνες για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα να αποδίδονται πλέον σε όλους.

Εφιαλτικό ήταν το χθεσινό απόγευμα για τους “Κόκκινους Διαβόλους” καθώς υπέστησαν την συντριβή από την Λονδρέζικη Μπρέντφορντ με 4-0 και όλα τα γκολ της αναμέτρησης να έχουν σημειωθεί πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου. Για την κατάσταση αυτή ευθύνες αποδίδονται μεταξύ άλλων και στον Κριστιάνο Ρονάλντο με την συμπεριφορά του οποίου τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και οι φίλαθλοι έχουν φτάσει στα όρια τους.

Η συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Μπρέντφορντ, που αρνήθηκε να πάει στους εκδρομείς φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο τσακωμός του με τον Στιβ ΜακΛάρεν φαίνεται ότι ταρακούνησε για τα καλά τη διοίκηση της ομάδας που θα φροντίσει να του τρίξει τα δόντια.

Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ του το «Sky Sports», η διοίκηση ετοιμάζεται να έχει συζήτηση μαζί του ώστε να απαιτηθεί η αλλαγή της συμπεριφοράς του, αλλιώς θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να τερματίσουν το συμβόλαιό του.

Μπορεί αυτό να φαντάζει ως απειλή από πλευράς αγγλικού συλλόγου, αλλά μάλλον αυτή η εξέλιξη εξυπηρετεί το πλάνο του Πορτογάλου που έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει ως ελεύθερος για να αγωνιστεί σε ομάδα που συμμετέχει στο Champions League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button