Ερασιτέχνης

Ιατρικές εξετάσεις για τους αθλητές του ερασιτέχνη Άρη

Τις απαραίτητες ιατρικές τους εξετάσεις θα μπορούν να κάνουν από την προσεχή Τετάρτη (27/05) οι αθλητές του ΑΣ Άρης για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Η ενημέρωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι οι αθλητές του συλλόγου που ξεκινούν προπονήσεις, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική ιατρική βεβαίωση από τον γιατρό του Α.Σ. ΑΡΗΣ, καρδιολόγο – Διδάκτορα Ιατρικής, Διαμαντή Γκολιδάκη.

Η εν λόγω βεβαίωση είναι απαραίτητη για τους αθλητές που ξεκινούν προπονήσεις. Βάσει αυτής, οι αθλούμενοι και τα μέλη που συμμετέχουν στις προπονήσεις, θα εξεταστούν ώστε να πιστοποιηθεί ότι δεν παρουσιάζουν συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, μυαλγίας, ανοσμίας. Το σχετικό έγγραφο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης θα βρίσκεται την Τετάρτη 27/5 από τις 15:00 έως τις 17:00 στο κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης», κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να πραγματοποιήσει τις σχετικές εξετάσεις και να χορηγήσει τις βεβαιώσεις. Εφόσον υπάρξει αυξημένη ζήτηση (υπενθυμίζεται ότι σε κλειστό χώρο δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία περισσότερων των 30 ατόμων), θα οριστεί και νέα ημερομηνία για τη σχετική εξέταση και βεβαίωση.

Όσοι πρόκειται να περάσουν από τη σχετική εξέταση και δεν μπορέσουν να δώσουν το «παρών» την προσεχή Τετάρτη, μπορούν να επισκεφθούν το ιατρείο του Διαμαντή Γκολιδάκη (Ι. Πασαλίδη 65, Καλαμαριά, 4ος όροφος), καθημερινά 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00».

Ετικέτες

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close