Ποδόσφαιρο

“Θα κάνουμε ό,τι ζητήσει ο Μουρίνιο”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο και την απόλυση του από την διοίκηση της Ρόμα, όμως όπως είναι φυσικό, βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μέχρι στιγμής, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει προκύψει από τον Αζίζ Γιλντιρί, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Φενερμπαχτσέ. Ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε στον Τύπο ότι θα βρεθεί στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον τελικό του Champions League (01/06), μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ντόρτμουντ και ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Πορτογάλο προπονητή, να αναλάβει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

«Θα συναντήσω τον Μουρίνιο στο Λονδίνο το Σάββατο. Ο ίδιος ο Μουρίνιο μου είπε ότι παρακολούθησε αγώνες της Φενερμπαχτσέ. Θα μου μιλήσει για μεταγραφές το Σάββατο. Θα πάρουμε όποιον θέλει! Θα μιλήσουμε μαζί του και θα προετοιμασθούμε για ό,τι χρειασθεί η ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι θέλει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να ξέρετε ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα. Η Φενερμπαχτσέ έχει χρήματα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button