Ποδόσφαιρο

Θέλει το διπλό στα Γιάννινα για ηρεμία ενόψει Κυπέλλου! (ΠΑΣ-Άρης 19:00)

Ο Άρης βρίσκεται στα Γιάννινα, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες στο τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Πρωτάθλημα.

Μετά το πρώτο διάστημα χωρίς αγωνιστική υποχρέωση μεσοβδόμαδα, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου χρειάζονται το τρίποντο στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα, προκειμένου να πάρουν ψυχολογία για το παιχνίδι Κυπέλλου στο Αγρίνιο.

Για τον Άρη στην αποστολή είναι κανονικά ο Μπένετ, επέστρεψε ο Ντουκουρέ, ενώ εκτός παρέμειναν οι Φαμπιάνο, Ζουλ, αλλά και ο Φεράρι, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Μοντόγια.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Κολλιάκο (Αθηνών), 4ος ο Κατοίκος (Αθηνών), ενώ στο VAR θα είναι ο Περράκης (Αθηνών) και ο Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button