Ποδόσφαιρο

Η πρόταση από το Champions League που απέρριψε ο «Φέτφα» για τον Άρη και το τηλεφώνημα με τον Παντελίδη

O Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε για την πρόταση που είχε από ομάδα που θα πάλευε για την είσοδο της στους ομίλους του Champions League, πριν τελικά ανανεώσει στον Άρη.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην παίκτης του Άρη στο gazzeta μίλησε για τον… φόβο που είχε όταν πρώτο-ήρθε στον Άρη ότι δεν θα καταφέρει να βρει χώρο, την πρόταση από το Ισραήλ και το τηλεφώνημα με τον Παντελίδη.

Αναλυτικά:

Η ομάδα του Άρη ήταν πολύ καλή τότε, πήγαινε καλά, είχε Ματέο, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί… Οπότε τα βρίσκω λίγο δύσκολα και εκεί το πρώτο διάστημα. Ελεγα μέσα μου: “Δεν θα παίξω καθόλου;”. Με Παντελίδη το εξάμηνο και Ενινγκ. Το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι με πήρε ο Παντελίδης και μου είπε να μείνω στην ομάδα, ενώ είχα τηλεφώνημα και από τη Μακάμπι Χάιφα, την οποία βλέπουμε πόσο πολύ έχει δυναμώσει. Πολύ καλό επίπεδο, Champions League, αλλά τελικά προτίμησα τον Άρη.

“Εχω δει στα videos 100 εξτρέμ και κανένας δεν είναι καλύτερος από εσένα”, μου είπε ο Παντελίδης. Ήθελα να του πω “τώρα μου το λες;”. Δεν του το είπα όμως. Συζητήσαμε λίγο, του είπα τα δικά μου, μου είπε τα δικά του. Αποφάσισα να γυρίσω στον Άρη και είχε την εξέλιξη που περίμενα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button