Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Άρης στην 30η γενική συνέλευση της ECA

Στις εργασίες της 30ής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) στο Βερολίνο μετείχε η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, κ. Ειρήνη Καρυπίδη.

Η ΠΑΕ Άρης μετείχε στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό forum, στο οποίο υπεγράφη η συμφωνία ορόσημο για την ενίσχυση του μέλλοντος του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το ανανεωμένο μνημόνιο συνεννόησης έως το 2030 μεταξύ Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) και της ECA.

Η σχέση αυτή, που μετρά περισσότερα από 15 χρόνια, έχει σαν κεντρικό στοιχείο την κοινή προτεραιότητα για την προώθηση και καλλιέργεια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, των συλλόγων σε κάθε επίπεδο, κάτι που αποτυπώνεται και με έμπρακτο τρόπο, όπως παραδείγματος χάριν με την άνευ προηγουμένου αύξηση των πληρωμών αλληλεγγύης, καθώς και αύξηση του μεριδίου για συλλόγους που δεν συμμετέχουν σε διοργανώσεις της UEFA.

Στο περιθώριο της συνόδου η κ. Ειρήνη Καρυπίδη συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με τον οποίο συζήτησε και για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικότερα το συγκεκριμένο επίμαχο θέμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Τσέφεριν είχε προσκληθεί στην Αθήνα προ ολίγων ημερών από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ίδια ατζέντα.

Η κ. Καρυπίδη συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της ECA και ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την περεταίρω ενίσχυση των συλλόγων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Ειρήνη Καρυπίδη με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button