Ποδόσφαιρο

Η μεγάλη πρόταση, το κίνητρο παραμονής και η διορία…

Σε αναμονή έχει μπει για τον Άρη η υπόθεση Φαμπιάνο, μετά την τελευταία επαφή και τη νέα πρόταση στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Ο Φαμπιάνο δεν δείχνει να βιάζεται και θέλει ακόμα δέκα μέρες περίπου για να ζυγίσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του ως τότε και να πάρει την τελική του απόφαση.

Κατάρ και Σαουδική Αραβία παραμένουν στο μυαλό του παίκτη και ελπίζει ότι εκεί θα βρει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, με νούμερα πολύ μεγαλύτερα από αυτά που μπορεί να του προσφέρει η Ευρώπη και φυσικά ο Άρης. Όχι μόνο από πλευράς οικονομικών δυνατοτήτων, αλλά και από πλευράς λογικής, αφού είναι στα 33 του χρόνια.

Οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ πιθανό να δώσουν αυτό το χρονικό διάστημα στον Φαμπιάνο, αλλά δύσκολα κάτι παραπάνω, με δεδομένο ότι θέλουν απάντηση άμεσα. Η θέση του ενός στόπερ είναι νευραλγική και ο Άρης θέλει επιλογή ποιότητας, είτε είναι ο Φαμπιάνο, είτε κάποιος άλλος από τις περιπτώσεις που ήδη έχει τοποθετήσει στη λίστα του, κυρίως από την ευρωπαϊκή αγορά.

Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός ο βαθμός δυσκολίας μειώνεται, αλλά δεν παύει να υφίσταται, με την μπάλα να είναι πλέον στα πόδια του Φαμπιάνο, μετά την τελική κίνηση του Άρη. Μία γενναιόδωρη πρόταση συν το κίνητρο της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους. Δύο στοιχεία που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι περίπου μοιρασμένες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button