ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη να ξεφύγει βαθμολογικά και να θέσει τις βάσεις ενόψει της συνέχειας

Σε λίγες ημέρες έρχεται το πρώτο ντέρπι της σεζόν με τον Άρη να κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική, ένα ματς που θα κρίνει αρκετά ενόψει της συνέχειας.

Με δεδομένα τα όσα έγιναν τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές στο «στρατόπεδο» του Άρη, σε συνδυασμό με την εσωτερική αστάθεια και αναστάτωση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό λόγω της χθεσινής ισοπαλίας με την ΑΕΛ (και την ήττα από τον Αστέρα στην 1η αγ.), οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την μεγάλη ευκαιρία.

Αφενός με μια νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στους «πράσινους», ο Άρης κρατά σταθερά την 1η θέση στην βαθμολογία σε ένα πρόγραμμα αρκετά βατό (αν φυσικά δεν υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο) και αφετέρου να κρατήσει καλή διαφορά με έναν από τους βασικούς του αντιπάλους και υποψήφιους για το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα αν αναλογιστεί κανείς πως θα είναι μόλις το δεύτερο ματς του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο οι συγκυρίες τώρα μπορούν να φανούν πολύ ευνοϊκές αν ο Άρης παίξει έξυπνα και χωρίς αλαζονικές κινήσεις.

Μπορεί το… «στραβοπάτημα» της 3ης αγωνιστικής κόντρα στους Γιαννιώτες να προκάλεσε έναν προβλιματισμό, ωστόσο ο αγώνας πέρασε και αυτό που έχει σημασία είναι το αμέσως επόμενο ματς. Παρά το 2-2, ο Άρης έμεινε μόνος του πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και τώρα μπορεί αν κατέβει διαβασμένος και εκμεταλλευόμενος της κατάσταση στον Παναθηναϊκό, να χτίσει καλές βάσεις ενόψει της συνέχειας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button