Ποδόσφαιρο

Η διαχείριση του Ντουκουρέ!

Ο Σέικ Ντουκουρέ δεν απέκτησε απλά πιθανότητες παραμονής, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παραμείνει, καθώς αυτή είναι και η απόφαση του Αλαν Πάρντιου.

Μέχρι τα τέλη της περασμένης εβδομάδας θεωρούταν δεδομένο ότι θα γινόταν μια συζήτηση μαζί του, με σκοπό την πρόωρη λύση του συμβολαίου του. Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν το παραμικρό παράπονο από τη συμπεριφορά και την αγωνιστική παρουσία του Ιβοριανού μέσου, από την άλλη πλευρά όμως δεν θα μπορούσαν να μη λάβουν υπόψη ότι ο ποδοσφαιριστής αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υψηλές εντάσεις, λόγω της επιβάρυνσης που έχει δεχθεί το (δύο φορές χειρουργημένο) γόνατό του.

Γι’ αυτόν τον λόγο εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συζήτησης με την προοπτική λύσης της συνεργασίας, φαίνεται όμως ότι αυτό έχει απομακρυνθεί. Καταρχήν ο Αλαν Πάρντιου έχει στο μυαλό του -και με δεδομένη την προσθήκη του Βλάντιμιρ Νταρίντα- πως ο Ντουκουρέ μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά των βασικών παικτών στη μεσαία γραμμή.

Δηλαδή να έχει ρόλο παίκτη ο οποίος θα προσφέρει ποιοτικά λεπτά, αποφεύγοντας την έντονη επιβάρυνση. Ως εκ τούτου, εφόσον οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Νταρίντα, αυτομάτως θα «σφραγιστεί» και η παραμονή του Ντουκουρέ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button