Ποδόσφαιρο

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την Καλαμάτα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Για ποιο λόγο

Δεν έφτανε η ήττα μέσα στην έδρα της από την Athens Kallithea για την Καλαμάτα, ήρθε και η τιμωρία από την ΔΕΑΒ για το μπουκάλι που πέτυχε τον 4ο διαιτητή.

Συγκεκριμένα, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας ανακοίνωσε την απόφαση της για τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο ματς, όπου τρία μπουκάλια έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς της γηπεδούχου και το ένα εξ αυτών πέτυχε τον 4ο διαιτητή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Καλαμάτα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και συγκεκριμένα για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη στις 19/05 για την 9η αγωνιστική των play off.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει τα εξής: Με την υπ’ αριθ. 10/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ, την διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, καθώς κατά την αθλητική συνάντηση ποδοσφαίρου μεταξύ των ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ και ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC, που διεξήχθη στις 14-4-2024 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας (Καλαμάτας), για την διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2 (PLAYOFFS) 2023/2024, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ, πέταξαν προς τον αγωνιστικό χώρο τρία (3) μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα ένα (1) εξ αυτών πλήρες ύδατος να πετύχει τον 4o διαιτητή. Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν.5085/2024».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button