Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να γεμίσει το γήπεδο με τον Άρη

Η διοίκηση του Ιωνικού δεν ανοίγει θύρα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ κι έτσι η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την ομάδα καλεί τον κόσμο της να γεμίσει το γήπεδο στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφορεί τους φιλάθλους της πως αιτήθηκε εισιτήρια για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Ωστόσο όπως γνωστοποίησε και σε σχετική της ανακοίνωση, η γηπεδούχος ΠΑΕ έθεσε συγκεκριμένους περιορισμούς στην διάθεση των εισιτηρίων και δεν συναίνεσε στο σχετικό μας αίτημα.

Ως εκ τούτου και με δεδομένη και σχετική παράκληση της Ελληνικής Αστυνομίας, καλούμε τους φιλάθλους μας να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση ή προσέγγιση προς το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί παραχώρηση ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας, ενώ υπάρχει και απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης.

Φίλοι της ΑΕΚ προστατέψτε την ομάδα μας εν όψει των πολύ σημαντικών εντός έδρας αγώνων που έχουμε μπροστά μας κι αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Ραντεβού στο επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, με αντίπαλο τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button