Γενικά

Ηλεκτρικό Σκούτερ KS3AEU-B από τη Sharp – Το Τέλειο Μεταφορικό Μέσο Πόλης.

Αυτό το εξαιρετικά προηγμένο ηλεκτρικό σκούτερ συνδυάζει την καινοτομία, την απόδοση και την αξιοπιστία. Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στο σχολείο ή να συναντηθείτε με φίλους με το ηλεκτρικό σκούτερ Sharp.

Το εύκολο σύστημα αναδίπλωσης και το χαμηλό βάρος κάνουν αυτό το όχημα φοβερά βολικό και ο κορυφαίος φωτισμός του φέρνει το μέλλον στο φλας και είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει την οδήγηση στην πόλη!

Το KS3AEU-B είναι περισσότερο απλά ένα σκούτερ. Είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι τεχνολογίας που ενσωματώνει τον πιο εξελιγμένο φωτισμό που έχουμε δει ποτέ σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Το φωτιστικό σύστημα LED του KS3AEU-B δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά παρέχει εξαιρετική ορατότητα και ασφάλεια κατά την οδήγηση, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το KS3AEU-B είναι η επόμενη γενιά στην ηλεκτρική οδήγηση με φλας. Μην χάνετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την πόλη με στυλ και ασφάλεια.

 Μερικά από τα κύρια Χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού scooter της SHARP είναι:

  • Υψηλή Απόδοση: Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, το KS3AEU-B προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση και αξιοσημείωτη τελική ταχύτητα.
  • Μεγάλη Αυτονομία: Η ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία, επιτρέποντας μεγάλες αποστάσεις για εξερεύνηση χωρίς ανησυχίες. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 6,6 Ah που είναι αρκετή για βόλτα έως και 25 km. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 4-5 ώρες. Η ευανάγνωστη οθόνη του σκούτερ και η εφαρμογή σας κρατούν πλήρως ενήμερους για τη φόρτιση της μπαταρίας.
  • Πραγματικά εντυπωσιακό φωτιζόμενο πάτωμα:
    Mega δροσερό και εύκολο να δει. Αυτό το μαύρο σκούτερ έρχεται με κόκκινες πινελιές και ένα φωτεινό κατάστρωμα που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει.
  • Εργονομικός Σχεδιασμός: Ο σχεδιασμός του KS3AEU-B έχει γίνει με έμφαση στην άνεση και την ευκολία χρήσης, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία οδήγησης για κάθε τύπο χρήστη.
  • Ανθεκτική Κατασκευή: Η κατασκευή του KS3AEU-B είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτική, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και αντοχή σε κάθε συνθήκη.
  • Πάντα συνδεδεμένος:
    Χάρη στην εφαρμογή Sharp Life, όλες οι ταξιδιωτικές πληροφορίες που χρειάζεστε βρίσκονται ακριβώς εκεί στο τηλέφωνό σας. Και η βολική σύνδεση USB κρατά το τηλέφωνό σας φορτισμένο

Το KS3AEU-B είναι ιδανικό για χρήση στην πόλη όπου η ευελιξία και η απόδοση είναι απαραίτητες. Με τη συνδυασμένη εμπειρία της Sharp στην τεχνολογία και τη μεταφορά, το KS3AEU-B υπόσχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των απαιτητικότερων χρηστών.

Η οικονομικότερη μετακίνηση ηλεκτροκίνητου οχήματος. 0.10€ κόστος φόρτισης για να διανύσετε 25 χλμ απόσταση .

Δεν ξεχνάμε το κράνος κατά την μετακίνηση .

Βρες τα όλα σε ειδικές τιμές στο Public.gr

https://www.public.gr/cat/wearables-gadgets/e-mobility/ilektrika-patinia/f/kataskeyasths:sharp

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button