ΓενικάΠοδόσφαιρο

Ζητάει και τα ρέστα! Ο Βουλευτής που ειρωνεύτηκε τον Άρη μιλάει για προκατασκευασμένη επίθεση!

Ο βουλευτής της Ν.Δ Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος εισέπραξε δικαιολογημένα την αντίδραση των φίλων του Άρη στα social media, με αφορμή τοποθέτηση του σε συνέντευξη με πολιτική ατζέντα στον Real FM 107,1.

Δεν μπορεί να είσαι δημόσιο πρόσωπο και να κοροϊδεύεις τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας σα να είσαι στο σπίτι σου και κάνοντας χαβαλέ με τον… ξάδερφό σου. Δεν μπορεί να κάνεις… χαβαλέ περί χαράς 30 χρόνων. Οι πολιτικοί ψηφίζονται για να είναι σοβαροί, μετρημένοι και δίκαιοι.

Ο κ. Σιμόπουλος αντί να κάνει χαβαλέ ας κάνει δουλειά, δουλειά για όλους και όχι μόνο για τους… φίλους του!

Κατά τα άλλα ζητάει και τα ρέστα. Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έγραψε:

«ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Η συζήτηση στον REAL FM 107,1 και τους Μπάμπη Τζιομπάνογλου και Μελίνα Καραπαναγιωτίδου ήταν καθαρά πολιτική και στο τέλος κάποιος φίλος Αρειανός έστειλε στο σταθμό το παρακάτω μήνυμα «Αν η άμυνα μας για τον κορωνοϊό είναι σαν την άμυνα του ΠΑΟΚ, καήκαμε» και απάντησα χαλαρά «Είχαν να χαρούν τριάντα χρόνια, χαίρονται τώρα τελευταία, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο. Να μην χαίρονται, να μην προτρέχουν».

Που είναι η έλλειψη σεβασμού; Θεωρώ ότι από πίσω από την υπερπροβολή αυτής της ατάκας γίνεται από κάποιους συστηματική προβοκάτσια εναντίον μου. Ειρήνη ημίν. Το λάθος μου ήταν ότι μια ατάκα καζούρας που κάνουμε όλοι με φίλους την εξέφρασα δημόσια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button