Μπάσκετ

Ετοιμάζεται για Ευρώπη ο Κολοσσός: Αυξάνει τη χωρητικότητα της έδρας του!

Ανακοίνωσε την επέκταση του γηπέδου.

Ο Κολοσσός με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως το όραμα για ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας θα πάρει σάρκα και οστά, αφού αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για αύξηση θέσεων στο Κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας.

Έπειτα από παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη, υπήρξε συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας, όπου και γνωστοποιήθηκε ότι ο Δήμος Ρόδου θα αναλάβει τις εργασίες για επέκταση και αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια ως έδρας ο Κολοσσός, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Κολοσσού αναφέρει:

“Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Κολοσσού H Hotels, με την επέκταση και την αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας!

Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, στην οποία παρέστησαν εκ μέρους της Κ.Α.Ε., ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Μελής και οι διαχρονικοί υποστηρικτές της ομάδας Γιάννης Χατζηλαζάρου και Βασίλης Κουγιός, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμος Ρόδου θα αναλάβει τις εργασίες για την επέκταση και την αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας.

Χάρις στην αποφασιστικότητα του Δημάρχου Ρόδου, πολύ σύντομα η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, οι παίκτες, οι φίλαθλοι αλλά και οι πολίτες της Ρόδου θα έχουν το Κλειστό Γήπεδο που τους αξίζει και που δικαιούνται!

Με την ικανοποίηση του παγίου αιτήματος της ομάδας μας αλλά και όλου του φίλαθλου κόσμου, η ΚΑΕ Κολοσσός Η Ηotels, ανοίγει τα φτερά της για την Ευρώπη και ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι η μοναδική ομάδα της Δωδεκανήσου αλλά και της υπόλοιπης νησιωτικής Ελλάδας η οποία αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών για 18 χρόνια, χάρη στη στήριξη του Α’ και Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, των μελών του συμβουλίου και όλων των Ροδιτών.

Η Ρόδος θα μπορεί να φιλοξενεί και άλλες επίσημες ευρωπαϊκές διοργανώσεις διαθέτοντας ένα γήπεδο αντάξιο ευρωπαϊκών πόλεων, με σύγχρονο αγωνιστικό και περιβάλλοντα χώρο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και για τη στήριξή του στην ομάδα μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button