Ποδόσφαιρο

Εστιάζει στον τελικό…

Από σήμερα (20/5) οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στο μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, το προσεχές Σάββατο (25/5) και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άρης αφήνοντας πίσω του τη φετινή του προσπάθεια στη Super League, εστιάζει από σήμερα απόλυτα την προσοχή του και την προετοιμασία του στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (25/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, με μοναδικό στόχο το ίδιο βράδυ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου και να χαρίσει μια μεγάλη και ιστορική επιτυχία στον κόσμο του.

Από σήμερα (20/5) οι κιτρινόμαυροι αρχίζουν την προετοιμασία τους αποκλειστικά για τον αγώνα της χρονιάς, όπου ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του μπαίνουν σε κλίμα τελικού, συνεχίζοντας τις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με δεδομένο το γεγονός πως και ο Φραν Βέλεθ είναι πλέον διαθέσιμος και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Άρη οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη στη βάση της ομάδας -για αύριο έχει ανακοινωθεί ανοικτή προπόνηση-, η οποία θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Παρασκευή στον Βόλο πριν τον μεγάλο τελικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button