ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Παυλίδη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μία ακόμα εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ στην Ολλανδία και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, γεγονός που τράβηξε την προσοχή της πρωτάρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μπολόνια.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης εντυπωσιάζει για ακόμη μία σεζόν με την εκτελεστική του δεινότητα η οποία των έχει φέρει ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με αποτέλεσμα να κινεί το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδό της, η ιταλική εφημερίδα Τuttosport, αναφέρει ότι ο Έλληνας φορ έχει γίνει ένας από τους στόχους της εκπληκτικής φέτος Μπολόνια.

Η ιταλική ομάδα εξέπληξε φέτος τους πάντες με την εξαιρετική πορεία της στη Serie A, η οποία της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός σε 35 συμμετοχές με τον ολλανδικό σύλλογο τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σημειώσει 32 τέρματα, με 28 εξ’ αυτών να τα έχει πετύχει στην Eredivisie, με τον Χάρι Κέιν να είναι ο μόνος που έχει πετύχει παραπάνω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με 38.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button