Ποδόσφαιρο

Εθνική: Με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Η νέα διοίκηση θα αποφασίσει για προπονητή.

«Παγωμένο» για τα καλά παραμένει το θέμα του προπονητή στην Εθνική. Εδώ και έναν μήνα περίπου, ο πάγκος της γαλανόλευκης είναι ορφανός, καθώς έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας για δύο χρόνια. Ο Ουρουγουανός τεχνικός παραμένει ελεύθερος, ενώ δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί Εκτελεστική Επιτροπή στην ΕΠΟ, αλλά δεν θα γίνει συζήτηση για το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, παρά μόνο θα οριστεί η ΓΣ για τις εκλογές στην Ομοσπονδία.

Η θητεία της διοίκησης του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και δεν φαίνεται διατεθειμένη, να «τρέξει» τη συγκεκριμένη υπόθεση. Έχουν ήδη προταθεί προπονητές για να αναλάβουν την Εθνική, αλλά η ΕΠΟ δεν πρόκειται να πάρει την ευθύνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το βάρος θα πέσει στη διάδοχη κατάσταση, η οποία θα ξεκινήσει τις επαφές με προπονητές.

Το επόμενο ματς της Εθνικής είναι το φιλικό με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου και στον πάγκο της αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button