Γενικά

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τη Betsson Academy 

Η Betsson Academy και οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΟΜΗΡΟΣ» ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Το πρώτο σεμινάριο που θα εγκαινιάσει αυτή την πρωτοβουλία, είναι των Πρώτων Βοηθειών

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου και ώρα 17:00 – 20:00 στο Betsson Hub στην Θεσσαλονίκη (Γεωργίου Ανδρέου 56, Τ.Κ. 54627)

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την διεύθυνση με κλικ εδώ!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πρακτικές τεχνικές για την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως τραυματισμοί, αναπνευστικές δυσκολίες και καρδιακές προσβολές.

Με εξειδικευμένη καθοδήγηση εκπαιδευτή και προσαρμοσμένο περιεχόμενο, αυτό το σεμινάριο είναι μια ευκαιρία για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες πρώτων βοηθειών και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε κρίσιμες καταστάσεις.

A orange and blue logo Description automatically generated

Αυτό θα είναι το πρώτο, από μία σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα προσφέρει η  Betsson Academy και οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΟΜΗΡΟΣ»!

Το συνολικό όραμα γύρω από αυτό το έργο κοινωνικής ευθύνης περιστρέφεται γύρω από τη θέληση όλων μας να προωθήσουμε τη διά βίου μάθηση, να βελτιώσουμε την πρόσβαση στην εκπαίδευση, καθώς και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη δεξιοτήτων, προωθώντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

Με διδάσκοντες διακεκριμένους καθηγητές του ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές, σπουδαστές, πτυχιούχους, επαγγελματίες και στο ευρύ κοινό εν γένει. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμες και πρακτικές γνώσεις πάνω σε διάφορα αντικείμενα και πεδία, αλλά και να κερδίσουν μια υποτροφία φοίτησης σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ. 

Με την πλούσια ιστορία του στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης, το ΣΑΕΚ OΜΗΡΟΣ θα φέρει ανεκτίμητη τεχνογνωσία σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο Betsson Hub (Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη -Μύλος, 54627).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button