Ποδόσφαιρο

«Δυστυχώς το ποτήρι δεν έχει πάτο – Τα γεγονότα δείχνουν άγριο μίσος»

Τι είπε ο πατέρας του Άλκη

Ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη, μίλησε στο Star τονίζοντας ότι δυστυχώς κάθε φορά που έχουμε επεισόδια βίας λέμε να είναι τα τελευταία, και επισημαίνει ότι τα γεγονότα αυτά δείχνουν «το άγριο μίσος που έχουν ορισμένα άτομα και θέλουν κάνουν κακό σε κάποιον συνάνθρωπό τους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Καμπανός στο Star:

“Δυστυχώς, πέρασαν δύο χρόνια από τον άδικο χαμό του Άλκη και κάθε φορά η Πολιτεία και εμείς οι ίδιοι λέγαμε πως ήταν η τελευταία σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Δυστυχώς, αυτό το ποτήρι δεν έχει πάτο και τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πόσο άγριο μίσος έχουν ορισμένα άτομα και θέλουν να κάνουν κακό σε κάποιον συνάνθρωπό τους.

Χάσαμε τον Άλκη, χάσαμε τον Μιχάλη και τώρα ένας αστυνομικός χαροπαλεύει. Πρέπει να γίνει κάτι, και δεν είναι μόνο το θέμα της Πολιτείας η αυστηροποίηση των νόμων, αλλά είναι θέμα όλων μας’.
Για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση:

“Είναι μία λύση που αποφάσισε η Πολιτεία. Πιστεύω ότι είναι προς το θετικό. Εφόσον υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι, οι οποίοι δεν μπορούν να αποβληθούν από το υγιές κομμάτι των ομάδων, άρα πρέπει να γίνει κάτι, και έφτασε η Πολιτεία να λάβει αυτά τα αυστηρά μέτρα.

Ξαναλέω, δεν είναι τα αυστηρά μέτρα που θα φτιάξει η Πολιτεία και εμείς θα πέσουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Αυτά λαμβάνονται στο πλαίσιο της αποτροπής, όπως και τα μέτρα της αστυνομίας και οι αυστηρές ποινές, αλλά ξεχνάμε το κομμάτι της πρόληψης. Και η πρόληψη εντάσσεται στο κομμάτι της εκπαίδευσης των παιδιών.

Ο κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά τα επεισόδια είναι το νεαρό της ηλικίας των παιδιών. Αυτά τα παιδιά που μεγάλωσαν στην οικονομική κρίση, κρύβουν πολύ θυμό, οργή και μίσος. Είναι τα παιδιά που σκεφτόμασταν ότι θα τους αφήσουμε το μέλλον σαν Ελλάδα, σαν κοινωνία και δυστυχώς βλέπουμε πως τα χάνουμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button