Ποδόσφαιρο

Διοίκηση ΟΑΚΑ προς ΕΠΟ: «Μας χρωστάτε ακόμα 46.316,50€!»

Το γαϊτανάκι συνεχίζεται μεταξύ διοίκησης ΟΑΚΑ και ΕΠΟ, καθώς με νεότερη ανακοίνωσή της η πρώτη αναφέρει το ακριβές ποσό που της οφείλεται από την Ομοσπονδία και αφορά έξοδα που προέκυψαν από τα επεισόδια στον περσινό τελικό Κυπέλλου.

Το πρωί η διοίκηση του ΟΑΚΑ έβγαλε ανακοίνωση σχετική με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για οφειλές της ΕΠΟ από την περσινή διοργάνωση. Η ομοσπονδία με τη σειρά της, το αρνήθηκε δημόσια, σε δική της σχετική ανακοίνωση.

Από πλευράς του Ολυμπιακού Σταδίου ήρθε όμως νεότερη ανακοίνωση με την οποία ξεμπροστιάζει την ΕΠΟ, σημειώνοντας μάλιστα ακριβώς και το ποσό που οφείλεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επί της δηλωθείσας άγνοιας της ΕΠΟ, σε σημερινή της ανακοίνωση, σχετικά με τις ανεξόφλητες οφειλές της που προέκυψαν από την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου 2022, ενημερώνουμε για όσα με αλλεπάλληλες γραπτές και προφορικές οχλήσεις έχουμε απαιτήσει από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000€, εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μέχρι τώρα αναμέναμε από την ΕΠΟ, κατά τα λεγόμενα της, να εξεύρει τον τρόπο της απευθείας πληρωμής αυτού του ποσού στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΟΑΚΑ, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button