Ποδόσφαιρο

Δεληζήσης: «Ό,τι ακούσατε, ισχύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό!»

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την νίκη του Άρη και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, σε ένα τοπικό ντέρμπι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Ήταν μια νίκη και για τον κόσμο μας.”

Για το γεγονός ότι αυτή η νίκη έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ: “Εμείς δεν σκεφτήκαμε καμία στιγμή ότι ο ΠΑΟΚ έχει το αήττητο. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με κάθε τρόπο, όλη την εβδομάδα. Μας πείσμωσαν αρκετά οι δηλώσεις κάποιων παικτών και του προπονητή του ΠΑΟΚ. Μας έδωσαν ένα ιδιαίτερο κίνητρο. Εμείς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο.”

Για το αν το σημερινό παιχνίδι ήταν θέμα τακτικής: “Σε ένα ντέρμπι πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατός. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Μπλοκάραμε τα “ατού” του ΠΑΟΚ, δηλαδή τα άκρα του. Από μια φάση πήραμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη.”

Για τις φήμες που έχουν ακουστεί: “Ότι ακούσατε, νομίζω ότι ισχύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα στον σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όπως είπα, τις απαντήσεις εμείς τις δώσαμε μέσα στο γήπεδο.”

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Άρης: “Πάντα ο στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη. Παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο, με αρκετά καλό ποδόσφαιρο και ποιοτικούς παίκτες. Αυτό πηγάζει από το εξαιρετικό κλίμα της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό. Δεν μας αγχώνει φυσικά. Είμαστε σε καλό δρόμο για να συνεχίσουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.”

Για τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος: “Αυτό είναι φυσικό και επόμενο. Δεν πανηγυρίζουμε σαν να πήραμε το πρωτάθλημα. Όμως μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει ιδιαίτερη σημασία. Το χάρηκαν όλοι οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, ο πρόεδρος και οι χιλιάδες οπαδοί μας. Είμαι στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο σήμερα, ώστε να τους δώσουμε την χαρά μας.”

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button