ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκουαρδιόλα: «Θέλω τις κάμερες για τον εγωισμό μου, είμαι ο πιο διάσημος στην ομάδα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε με τον γνωστό σαρκασμό του σε ερώτηση δημοσιογράφου, σε σχέση με τη συνήθεια του Καταλανού τεχνικού να «κατσαδιάζει» τους παίκτες του μπροστά στις κάμερες.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος, προπονητές στον κόσμο, ωστόσο είναι και ένας από τους πλέον συμπαθείς, αφού βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να περάσει το μήνυμά του χωρίς να γίνεται προσβλητικός.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τους λόγους που τον οδηγούν να «κατσαδιάζει» τους παίκτες της Σίτι μπροστά στις κάμερες, σαν να το κάνει δηλαδή επιτηδευμένα, ο Καταλανός τεχνικός απάντησε με αρκετή δόση (αυτο)σαρκασμού και χιούμορ.

«Εγώ είμαι ο πιο διάσημος στην ομάδα. Χρειάζομαι τις κάμερες για τον εγωισμό μου, για να πάω να κοιμηθώ με απίστευτη ικανοποίηση, οπότε αυτός είναι ο λόγος. Πάντα προσπαθώ να ασκήσω κριτική στους παίκτες με αυτόν τον τρόπο, και να τους δείχνω πόσο κακοί είναι.

Ειδικά όταν ο Χάαλαντ σκοράρει τρία γκολ, τα συγχαρητήρια πρέπει να τα λαμβάνω εγώ, όχι αυτός, γι’ αυτό χρησιμοποιώ τις κάμερες. Επομένως η συμβουλή μου είναι, μη μας βγάζετε βίντεο, δεν θα είναι πρόβλημα», είπε αναλυτικά ο Γκουαρδιόλα όντας φανερά ευδιάθετος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button